Medicul lui Michael Schumacher rupe tăcerea. Ştirea anului înainte de Sărbători!

Michael Schumacher a fost operat de mai multe ori, dar va fi recuperat în cel mult trei ani, anunţă mediuclu multiplului campion de Formula 1.

16 dec. 2019, 16:59

Doctorul lui Michael Schumacher a rupt tăcerea în legătură cu starea reală de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1. Jean-Francois Payen lasă de înțeles că lucrurile merg spre bine pentru german, care a depășit cel mai grav stadiu, după neferictul accident. Din spusele acestuia, există șanse mari ca Michael să-și revină în viitorul apropiat.

Veste URIAŞĂ pentru familia lui Michael Schumacher. Anunţul aşteptat de TOATĂ LUMEA

”Michael Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la 3 ani. Este un plan între un an și trei ani pentru regenerare”, a spus Payen, cel care anunța și faptul că Michael a ieșit din comă.

”Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții”, a mai spus Payen.

În urma traumatismului cranian sever, suferit în 2013, în timp ce se afla la schi, Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.