Veste URIAŞĂ pentru familia lui Michael Schumacher. Anunţul aşteptat de TOATĂ LUMEA

Mick Schumacher va evolua pentru al doilea sezon consecutiv in Formula 2 pentru echipa italiana Prema. Fiul celebrului pilot de Formula 1 Michael Schumacher a declarat ca urmareste sa obtina rezultate mai bune ca in editia precedenta.

29 nov. 2019, 13:53
Veste URIAŞĂ pentru familia lui Michael Schumacher. Anunţul aşteptat de TOATĂ LUMEA

Mick Schumacher a condus, acum doua saptamani, pe circuitul italian de la Fiorano, monopostul Ferrari F2002 al tatalui sau, care urmeaza sa fie vandut la licitatie pe 30 noiembrie, la Abu Dhabi, pentru o suma cuprinsa intre 5,5 si 7,5 milioane dolari.

Michael Schumacher, între MIRACOL şi ŞTIINŢĂ. Medicul fostului pilot RUPE TĂCEREA: adevărul crud despre starea MARELUI CAMPION

„Cred ca ma voi descurca mai bine in sezonul competitional viitor pentru ca acum cunosc bine monopostul, circuitele unde au loc cursele. Sigur, visul meu ramane sa intru in Formula 1, dar deocamdata vreau sa evoluez cat mai bine in Formula 2”, a spus Mick Schumacher (20 ani), al carui tata a cucerit sapte titluri mondiale in Formula 1.

Detalii ŞOC despre tratamentul ULTRA-SECRET la care este supus Michael Schumacher

In acest weekend, la Abu Dhabi, va avea loc ultima cursa din actualul sezon competitional din Formula 2, sezon in care Mick Schumacher a obtinut o singura victorie, fiind pe locul 12 in clasamentul general.