Medicul lui Şahtior a vorbit despre starea lui Mircea Lucescu

Artur Gluşcenko, care sâmbătă după-amiază l-a vizitat pe antrenor la spital spune că antrenorul ia calmante, a fost tot timpul conştient şi a început să vorbească despre fotbal.

RomaniaTV.net
07 ian. 2012, 18:27
Medicul lui Şahtior a vorbit despre starea lui Mircea Lucescu

Medicul echipei Şahtior Doneţk, Artur Gluşcenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean că a discutat la Spitalul Universitar de Urgenţă cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sănătăţii sale, vorbind despre fotbal.

Mircea Lucescu ia calmante, dar tot timpul a fost conştient. Am discutat. Mister a trecut peste subiectul sănătăţii sale şi a început să vorbească despre fotbal. Doctorii români ne-au cerut politicos să nu îl deranjăm pe pacient cu conversaţii lungi„, a spus Gluşcenko.

Medicul a precizat că este mulţumit de felul în care au reacţionat medicii din România după accidentul suferit de Lucescu. „Pot să spun că starea lui Mircea Lucescu este stabilă. Doctorii locali au făcut tot ce era necesar în astfel de situaţii. Am discutat cu şeful secţiei în care este internat Mister. Suntem mulţumiţi de acţiunile colegilor noştri„, a afirmat el.