Medicul Mihai Craiu, apel disperat: „Nu vă mai trataţi singuri de covid după reţete faimoase de pe internet. Puteţi să muriţi!”

Medicul pediatru Mihai Craiu îi roagă pe români să nu se mai trateze de COVID-19 singuri, acasă, după diferite reţete găsite pe internet, deoarece aceste tratamente pot fi fatale.

15 oct. 2021, 11:42
Medicul Mihai Craiu, apel disperat: „Nu vă mai trataţi singuri de covid după reţete faimoase de pe internet. Puteţi să muriţi!”
Mihai Craiu, apel disperat: Nu vă mai trataţi singur de covid-19

Medicul Mihai Craiu face un apel disperat pe reţelele de socializare. Acesta îi sfătuieşte pe români ca în cazul în care se simt rău, să meargă la medic, nu să se trateze singuri acasă.

Medicul Mihai Craiu: „Va rog din suflet, nu vă mai tratați singuri, acasă, după retete „faimoase” care circulă pe net”

Pediatrul spune că administrarea tratamentului fără un consult medical poate fi fatal.

Citeşte şi Rafila, scenariu sumbru: „Dacă mai stăm două săptămâni cu 16 mii de cazuri zilnic va fi o mare dramă”

„NU VĂ MAI TRATAȚI SINGURI!!!!

Acum când au crescut impresionant de mult pacientii ce au o boală acută (COVID-19 și altele) există o presiune imensă pe sistemul medical românesc. Toate inabilitațile sale ies la suprafață. Toate masurile nepotrivite se decontează acum.

DAR…

Va rog din suflet nu vă mai tratați, singuri, acasă, după retete „faimoase” care circulă pe net. Combinația posibil MORTALĂ o iau acum mii de oameni în România, deseori fără nici un consult medical: Azitromicină sau alt macrolid + Antihistaminice + Ventolin, eventual și hidroxiclorochină.

PUTEȚI SĂ MURIȚI DIN CAUZA ACESTUI TRATAMENT dacă il luați de capul vostru, fără consult medical.

Ce zic protocoalele medicale?

1. Azitromicina poate avea interacțiuni severe cu alte medicamente, crescând toxicitatea cardiacă foarte mult. Prima pe listă e hidroxiclorochina

2. Se știe că asocierea de Azitromicină cu unele antihistaminice poate crește riscul de aritmie cardiacă prin prelungirea intervalului QTc pe EKG. Poate să apară aritmie și la omul aparent sănatos. Se cheamă torsada vârfurilor această aritmie specială…

3. Ventolinul/salbutamolul poate avea toxicitate cardiacă și produce agitație și tahicardie, chiar și la persoane perfect sănătoase…

Nu vă mai automedicați căci există riscuri mortale!!!!

Anumite tratamente neaprobate împotriva COVID-19 ar putea avea consecinţe grave”, a transmis medicul Mihai Craiu pe reţele de socializare.

Citeşte şi Vlad Voiculescu, avertisment sumbru despre situaţia paturilor ATI: „Nici dacă nu s-ar mai trata nimic, nici infarcturi, nici cancer, nimic, tot n-ar fi destule”

 


loading...