Mihai Lucan a găsit un dispozitiv de interceptare al DIICOT în maşina sa. DIICOT: A fost instalat cu mandat VIDEO

Publicat: Joi, 11 Ianuarie 2018 20:03 // Actualizat: Joi, 11 Ianuarie 2018 20:03 // Sursa: romaniatv.net

Medicul Mihai Lucan a descoperit din întâmplare, în maşina pe care o folosea, un dispozitiv de interceptare ambientală montat neglijent, care aparţine DIICOT. Procurorii au precizat că a fost montat ”cu respectarea normelor de procedură penală”, în baza unui mandat de supraveghere tehnică.

Foto: luju.ro

Medicul Mihai Lucan a descoperit joi, în maşina soţiei sale, o cameră de interceptare audio-video. Camera a fost instalată în plafonul maşinii şi a căzut în timpul mersului dintr-un compartiment, de sub un capac de plastic.

La scurt timp, după ce camera s-a desprins, doi indivizi care s-au prezentat a fi de la DIICOT au venit la maşină şi au recuperat dispozitivul, semn că urmăreau live imaginile surprinse de cameră, scrie luju.ro.

Joi seară, DIICOT a recunoscut într-un comunicat că dispozitivul de interceptare îi aparţine şi a fost instalat în baza unui mandat de la judecător.

"În cursul zilei de astăzi, ne-a parvenit informaţia că inculpatul Lucan Mihai a descoperit, în autoturismul pe care îl utiliza, un mijloc de interceptare ambientală care aparţine Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Precizăm că dispozitivul a fost instalat în autoturismul utilizat de către inculpatul Lucan Mihai urmare a punerii în executare a unui mandat de supraveghere tehnică, solicitat şi obţinut cu respectarea normelor de procedură penală. Dispozitivul tehnic deconspirat de către inculpat a fost recuperat", se arată în comunicatul DIICOT.

Medicul Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, el fiind suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
DIICOT dispozitiv interceptare interceptare Mihai Lucan
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7576
RON
20 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H