Medicul Naum Ciomu riscă să rămână fără casă

Devenit cunoscut în anul 2004, când în timpul unei banale operaţii a secţionat în trei penisul unui pacient, doctorul Naum Ciomu e căutat acum de executorii judecătoreşti. Aceştia vor să ia de la el aproape 300.000 de euro, bani pe care Spitalul Panduri i-a plătit victimei sale drept daune morale.

26 mai 2014, 08:43
Medicul Naum Ciomu riscă să rămână fără casă

După scandalul public pe care l-a creat Naum Ciomu, Spitalul Panduri a fost obligat de judecători să plătească victimei doctorului „taie penis” 500.000 de euro daune morale, iar de atunci şi până acum, Ion Jiga, bărbatul mutilat, a primit mai mult de jumătate din sumă din partea instituţiei medicale, scrie libertatea.ro.

În urma unui proces, reprezentanţii spitalului l-au obligat pe Ciomu să returneze din buzunarul propriu toate sumele scoase din bugetul instituţiei.

Mai mult, ei au apelat şi la executorii judecătoreşti, care îi vor bloca medicului toate conturile şi chiar îi vor scoate la vânzare apartamentul din Bucureşti în care locuieşte, pentru a recupera 266.817 euro, sumă la care se adaugă dobânzile legale.

Citeşte şi INCREDIBIL. Doctorul Ciomu ţine cursuri despre cum se taie un penis