Medicul Nicolae Bacalbaşa a fost rănit de un pui de tigru

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a fost zgâriat, joi, la mâna stângă, de un pui de tigru siberian adus recent la Grădina Zoologică. Medicul a precizat că incidentul s-a produs din joacă.

02 apr. 2015, 17:53
Medicul Nicolae Bacalbaşa a fost rănit de un pui de tigru

Medicul Nicolae Bacalbaşa a declarat că, deşi purta mănuşi când s-a jucat cu tigrul, pe care îl consideră „foarte bând şi drăguţ”, s-a ales totuşi cu o zgârietură.

M-am jucat cu un nou patruped al Galaţiului şi m-a zgâriat puţin. Nu a fost o muşcătură, el este foarte drăguţ, are şapte luni şi are 40 şi ceva de kilograme. Îl cheamă Todo. Eram cu mânuşi groase, dar cu o gheară m-a zgâriat la mână. Nu era agresiv, e foarte blând şi foarte drăguţ. Din entuziasmul lui s-a întâmplat„, a afirmat Nicolae Bacalbaşa, potrivit Mediafax.

Preşedinte CJ Galaţi a mai spus că nu îşi face probleme din cauza rănii, precizând că aceasta se va vindeca foarte repede fiind vorba despre o zonă puternic vascularizată.

Puiul de tigru a fost adus de la Târgu Mureş la Grădina Zoologică din Galaţi, pentru că aici dispune de condiţii mult mai bune, având la dispoziţie un spaţiu mai mare.