Medicul Radu Zamfir, mărturii emoţionante despre tragedia din Colectiv: Eşti neputincios în faţa morţii

Radu Zamfir este extrem de impresionat de tragedia de vineri seara, in urma careia 32 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 133 inca lupta sa supravietuiasca. Doctorul, care a incercat sa faca minuni in accidentul din Apuseni de acum doi ani, a mărturisit că regreta ca nu a putut sa se implice in actiunea cadrelor medicale.

RomaniaTV.net
05 nov. 2015, 16:19
Medicul Radu Zamfir, mărturii emoţionante despre tragedia din Colectiv: Eşti neputincios în faţa morţii

„Incidentele acestea sunt cumplite si nu doresc nimanui sa treaca printr-un asemenea calvar! E ceva ce nu se poate explica in cuvinte, esti practic neputincios in fata mortii! De aceea, poate intelegand mai bine situatia, vreau sa imi exprim compasiunea pentru victimele tragediei din clubul bucurestean si sa spun ca regret enorm ce s-a intamplat. Daca as fi stiut mai devreme de dezastru, m-as fi oferit voluntar, ca sa salvez vieti! M-as fi dus si eu la fata locului si as fi ajutat cu ce ar fi fost nevoie cadrele medicale care faceau imposibilul in zona aceea”, a declarat Radu Zamfir, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

INCENDIU COLECTIV. Supravieţuitorii pot beneficia GRATUIT de recuperare prin fizioterapie

Ultimele date referitoare la starea victimelor din Clubul Colectiv indică un număr de 130 de pacienţi încă internaţi în spitalele din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Dintre aceştia, 83 sunt în stare critică şi gravă.

Citeşte şi: Starea a cinci răniţi de la Elias s-a agravat, s-au făcut intervenţii pentru a fi ajutaţi să respire