Medicul Sorin Ianceu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, operat a treia oară VIDEO

Încă o operaţie pentru medicul Sorin Ianceu, rănit în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni. Acesta a ajuns, din nou, la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală la piciorul drept.

13 dec. 2014, 10:53
Medicul Sorin Ianceu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, operat a treia oară VIDEO

Medicul Sorin Ianceu a fost operat pentru a treia oară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, potrivit România TV. „Sper că este ultima operaţie. Sper că din ianuarie voi fi recuperat 100% şi voi putea să-mi reiau activitatea în deplinătatea forţelor„, a declarat Sorin Ianceu.

Intervenţia a durat aproximativ o oră şi a decurs fără probleme, însă Sorin Ianceu va fi imobilizat pentru o perioadă. „A fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru scoaterea materialului de osteosinteză. Operaţia a decurs bine, starea pacientului era bună„, a declarat Monica Costin de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj.

Cât despre tragedia aviatică din Munţii Apuseni, medicul speră ca rezultatele anchetei să lămurească ce s-a întâmplat de fapt. „Cineva încearcă să obţină toate datele şi să fie cât mai corectă ancheta„, a mai spu Sorin Ianceu.

Chirurgul Sorin Ianceu a fost rănit în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni care s-a produs la începutul anului 2014. El s-a ales cu o fractură la picior, dar şi cu răni la spate şi faţă.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accident, iar alţi trei medici şi un copilot au fost răniţi. Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea pentru prelevarea unor organe.

CITEŞTE ŞI: Copilotul avionului prăbuşit în Apuseni s-a întors la Şcoala de Aviaţie