Medicul Vasi Rădulescu îl atacă dur pe Cîţu: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, el vorbeşte de bunăstare. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru modul în care a comunicat în timpul pandemiei, făcând referire la ultima declaraţie a prim-ministrului demis de sâmbătă, când acesta a spus că românii vor simţi în curând bunăstarea promisă.

18 oct. 2021, 22:13
Medicul Vasi Rădulescu îl atacă dur pe Cîţu: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, el vorbeşte de bunăstare. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”

Medicul Vasi Rădulescu este revoltat deoarece autorităţile vorbesc despre bunăstare în loc să ia măsuri dure pentru a reduce efectele pandemiei.

„Când am scris despre nevoia măsurilor de restricţie pentru a potoli cazurile ce sufocă acum spitalele, am primit mii de insulte şi ameninţări. Tot mai mulţi experţi vorbesc acum despre nevoia acestor măsuri. Ce fac oficialii? Îi ignoră pe toţi. Mi se pare un cinism extraordinar să ai 350 de morţi pe zi şi tu să vorbeşti arogant despre bunăstarea care se vede la capătul tunelului. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”, a scris, pe reţeaua de socializare, medicul Vasi Rădulescu.

Citeşte şi: Mesaj cutremurător transmis de un cunoscut medic: „Dragi români, fain că v-ați ținut tari și nu v-ați vaccinat. Hai parastase!”

Vasi Rădulescu: „Nu ai ce să cauţi în Guvern. Te duci, frumuşel, acasă”

Medicul consideră că Florin Cîţu nu ar trebui să se afle în fruntea Guvernului.

„Nu ai ce căuta în guvern la felul în care îl conduci şi la cum comunici. Te duci frumuşel acasă…. Suntem campioni în lume la moarte şi ăsta vorbeşte de bunăstare”, a precizat medicul din Bucureşti.

Premierul demis Florin Cîţu a declarat sâmbătă că Guvernul a stabilizat economia şi că lucrurile arată bine din punct de vedere economic.

Citeşte şi: Alexandru Rafila: „Decesele înregistrate în ultima săptămână sunt fără precedent de la Al Doilea Război Mondial”