Medicul Vasile Astărăstoae aruncă bomba în plină pandemie: „Niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva”

În plină explozie a cazurilor de coronavirus, medicul Vasile Astărăstoae spune niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva de pandemie. Acesta spune că trebuie să ne aplecăm şi asupra credinţei, nu numai a ştiinţei.

28 oct. 2021, 12:47
Medicul Vasile Astărăstoae aruncă bomba în plină pandemie: „Niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva”
Medicul Vasile Astărăstoae aruncă bomba în plină pandemie: "Niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva"

Medicul Vasile Astărăstoae a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care avertizează că niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva de coronavirus.

Medicul Vasile Astărăstoae: Trebuie să ne aplecăm și asupra credinței

Medicul îi îndeamnă pe români să se aplece şi asupra credinţei, nu numai a ştiinţei, în lupta cu pandemia.

„Lumea modernă s-a trezit dintr-o dată cu cel mai vechi partener de călătorie al istoriei omenirii: teama existențială și teama de moartea inevitabilă. Niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva. Deoarece această experiență a devenit străină oamenilor moderni, suntem, în general, subechipați din punct de vedere psihologic și cultural pentru actuala pandemie. Trebuie să ne aplecăm și asupra credinței nu numai asupra științei. Succesul instituțiilor religioase creștine în mobilizare, mesajul lor și capacitatea lor de a influența comportamentul uman la un nivel foarte profund reprezintă un model, care merită imitat”, scrie Astărăstoae pe Facebook.

Citeşte şi Adrian Streinu Cercel: „Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare”

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 28 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 13.197 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 415 decese dintre care 2 anterioare.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.602.830 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre acestea, 7.711 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

De frică să nu se infecteze, românii au luat cu asalt centrele de vaccinare. Un milion de români s-au vaccinat în ultima săptămână. Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSPCNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, în ultimele 24 de ore au fost administrate în total 150.935 de doze din serul anti-Covid.

Citeşte şi Dr. Vasi Rădulescu: Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii / Nu există aşa ceva!