Dr. Vasi Rădulescu: Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii / Nu există aşa ceva!

Medicul cardiolog Vasile Rădulescu spune că ARNm îşi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp, astfel că nu are cum să dea reacţii la 500 de ani de la administrare.

26 oct. 2021, 12:25
Dr. Vasi Rădulescu: Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii / Nu există aşa ceva!

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu din Bucureşti demontează, marţi, ”încă o inepţie” legată de reacţiile adverse date de vaccinuri după câţiva ani. ”Nu există aşa ceva! ARNm îşi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp”, explică medicul, precizând că nu poate fi modificat ARN-ul şi nici nu există reacţii adverse ale vaccinurilor ”la 500 de ani de la administrare”.

Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui medic infectat cu COVID: „Mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare”

”Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii (leucemia este tot un cancer, al sângelui, dar am pus separat ca să existe conştientizare a termenilor). Asta la tehnologiile ARNm, pentru că ADN modificat, pentru că genetică, pentru ca bau bau. Nu există aşa ceva”, a scris, marţi, pe Facebook, medicul Vasi Rădulescu.

Potrivit acestuia, ”ARN mesajer îşi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp şi la revedere”.
”Nu are cum să schimbe ADN-ul, nu are cum să dea reacţii la 500 de ani de la administrare”, a mai transmis medicul.
Acesta recunosşte că şi atitudinile unor medici creează confuzie în rândul oamenilor şi cere coerenţă  şi respectarea ghidurilor şi recomandărilor oficiale.

”Dacă unul îţi zice ceva şi altul altceva, automat ai o nebuloasă în cap şi intri în standby”, a mai afirmat Vasi Rădescu.
Acesta răspunde, pe pagina sa de Facebook, tuturor întrebărilor celor care ar vrea să se vaccineze, dar au nevoie de informaţii suplimentare.

Vaccinarea cu a treia doză de vaccin anticovid Moderna, Spikevax, aprobată de Agenţia Europeană a Medicamentului

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a aprobat vaccinarea cu cea de a treia doză de vaccin împotriva covid-19 a companiei americane în domeniul biotehnologiei Moderna a persoanelor în vârstă de peste 18 ani, în contextul în care autorităţi sanitare sunt îngrijorate de o scădere a imunităţii după vaccinarea completă, relatează AFP.

Spikevax este al doilea vaccin care prmeşte unda verde a EMA, după vaccinul alianţei americano-germane Pfizer/BioNTech, la începutul acestei luni.

Bilanţ coronavirus 26 octombrie 2021. Peste 500 de morţi şi aproape 17.000 de cazuri noi
Grupul de Comunicare Strategică anunţă marţi că, potrivit datelor existente la ora 10.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 16.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 523 de decese, din care 12 din perioada anterioară.

 


loading...
Partenerii noștri