Meditatia Lunii, o experienta cu efecete nebanuite. La ce te ajuta privitul Lunii

In astrologie, Luna actioneaza ca busola noastra emotionala si guverneaza mintea inconstienta. Deci, atunci cand privesti luna, lucrezi cu aceasta parte a ta.

07 apr. 2022, 17:19
Meditatia Lunii, o experienta cu efecete nebanuite. La ce te ajuta privitul Lunii

Meditatia Lunii. Poate ca esti un pasionat al Lunii, care isi propune sa ramana la curent cu ciclurile acesteia, isi inventeaza propria apa lunara sau foloseste ocazional o aplicatie de observare a stelelor pentru a verifica ce constelatii sunt deasupra capului pe cer. Sau poate ca pur si simplu ai gasit intotdeauna ademenitoare vederea Lunii si nu prea poti sa iti dai seama de ce. Oricum ar fi, s-ar putea sa te simti atras de ideea privirii Lunii, o practica minte-corp care poate deveni parte din rutina ta obisnuita de meditatie.

Privitul Lunii
In timp ce ideea de a privi Luna – care, exact asa cum suna, implica sa privesti indelung Luna – poate suna mai mult woo-woo decat sa optezi pentru aplicatia Calm sau Headspace, este o practica care exista de mii de ani.

Observatorii stelelor din antichitate si-au planificat viata in jurul ciclurilor Lunii – si chiar credeau ca observarea acesteia i-a ajutat sa se adapteze la energia Lunii, nu e de mirare ca suntem atat de atrasi de corpul ceresc, avand in vedere apropierea lui de Pamant.

Acest lucru ii da automat mai multa importanta, din punct de vedere energetic.
Acest fenomen poate fi vazut in miscarea continua a mareelor oceanului, care de multe ori reflecta suisurile si coborasurile emotionale pe care le experimentam. Si asa cum Luna ne afecteaza mareele, ne poate afecta si pe noi, permitandu-ne sa ne acordam la energia curenta si oferindu-ne capacitatea de a ne centra.

In astrologie, Luna actioneaza ca busola noastra emotionala si guverneaza mintea inconstienta. Deci, atunci cand privesti luna, lucrezi cu aceasta parte a ta. Si din moment ce Luna se refera si la energia feminina in formele sale cele mai pure, atunci cand privim Luna, ne deschidem pentru a primi tipul de ingrijire pe care l-am putea primi doar de la mamele sau bunicile noastre.

Horoscop Paşte 2022. Trei zodii care vor avea o minivacanţă de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor
Nici nu este o experienta in intregime cerebrala.
Privirea Lunii poate fi un instrument care sa te ajute sa te conectezi cu corpul. Multi oameni experimenteaza informatii intuitive prin corpul lor, ca un sentiment intestinal. Lucrul cu Luna te poate ajuta sa iti intaresti intuitia.

Horoscopul banilor. Ce zodii îşi umplu portofelele în această săptămână. Vestea cea mare vine joi!
Meditatia Lunii. Cum sa privesti Luna
Pentru a privi pur si simplu Luna – si nu neaparat sa meditezi – nu trebuie sa urmezi un anumit protocol pas cu pas. In schimb, este vorba de a-ti folosi intuitia si de a explora ceea ce ti se pare potrivit.

Meditatia Lunii.  Iata cateva lucruri cu care sa incepi.

Asculta-ti intuitia
Cand lucrezi cu privirea Lunii, lasa cunoasterea interioara sa se concretizeze. Nu te lasa prins in dialogul interior al: „Fac bine sau gresit?” Intreaba-te pur si simplu: „Pot sa aduc implinirea a ceea ce sunt eu in aceasta lumina si pot sa ma deschid pentru a o primi in schimb?”.

Nu este neobisnuit ca oamenii sa experimenteze imagini, senzatii, eliberari emotionale dramatice si vindecatoare, in timp ce se aliniaza la forta vindecatoare a lunii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.