Medvedev anunţă noi bombardamente în Ucraina: Primul episod a fost difuzat / Kadîrov: Ce ai crezut tu, fraiere Zelenski?”

Rusia trece la noi amenințări la adresa Ucrainei, după atacurile feroce de astăzi. Peste 80 de rachete lansate de ruși au distrus infrastructura critică de energie din Ucraina.
Filip Stan
10 oct. 2022, 14:34
Medvedev anunţă noi bombardamente în Ucraina: Primul episod a fost difuzat / Kadîrov: Ce ai crezut tu, fraiere Zelenski?

Dmitri Medvedev s-a dezlănțuit  pe Telegram: „Primul episod a fost difuzat. Vor fi și alțele. Încă un lucru. Voi face o precizare personală. Nu mă pot abține să nu o menționez acum. Statul ucrainean, în configurația sa actuală, cu un regim politic nazist, va reprezenta o amenințare constantă, directă și clară pentru Rusia. Prin urmare, pe lângă protejarea poporului nostru și a granițelor țării, scopul acțiunilor noastre viitoare, în opinia mea, ar trebui să fie desființarea completă a regimului politic ucrainean.”

Rusia atacă prin Moldova! Trei rachete ruseşti au zburat pe deasupra Republicii Moldova: România a confirmat traiectoriile
Kadîrov exultă, după prăpădul de la Kiev: Și cum ai crezut tu, fraiere Zelenski, că tu ai voie și alții nu?

Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, se declară mulțumit de bombardamentele rusești de la Kiev. Mai mult, Kadîrov e de părere că abia acum operațiunea specială din Ucraina, așa cum au denumit rușii războiul, merge ca la carte.

Zelenski se plânge de atacurile aeriene din Kiev și din alte orașe. Și cum ai crezut tu, fraiere Zelenski, că tu ai voie și alții nu? Deci, timp de opt ani, bombardarea civililor, distrugerea infrastructurii orașelor din LNR, acoperirea cu obuze a unei centrale nucleare, aruncarea în aer de poduri, bombardarea unor instalații importante a fost permisă, dar imediat ce ți-a căzut în cap, brusc, nimeni nu a mai avut voie?

Te-am avertizat, Zelenski, că Rusia încă nu a început cu adevărat, așa că nu te mai plânge ca un zgârcit și fugi înainte de a ajunge aici. Fugi, Zelenski, fugi fără să te uiți înapoi spre vest. Acum sunt sută la sută mulțumit de Operațiunea Militară Specială, a transmis Kadîrov pe Telegram.

Ruşii au lansat 83 de rachete asupra Ucrainei, 43 au fost doborâte – forţele aeriene ucrainene

Purtătorul de cuvânt al forţelor aeriene ucrainene, Iuriy Ihnat, a declarat că Rusia a lansat 83 de rachete – iar peste 43 au fost doborâte de apărarea aeriană. Printre rachete, a adăugat el, se numără Kalibr, Iskander şi Kh-101, lansate din Marea Caspică şi Marea Neagră.

Se raportează în continuare victime civile şi faptul că au fost lovite o serie de instalaţii de infrastructură cheie, ceea ce a provocat întreruperi de energie electrică pe scară largă în întreaga ţară.

Atacul survine în timp ce preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat Ucraina de comiterea unui „act de terorism” după ce o explozie a avut loc pe singurul pod care leagă Rusia de Crimeea ocupată. Ucraina nu a revendicat responsabilitatea pentru acea explozie.

Contraofensiva lui Zelenski. Armata din Ucraina a trecut graniţa, bombardamente la Belgorod
Loviturile Rusiei în mai multe oraşe importante din Ucraina demonstrează că aceasta are încă multe capacităţi de a desfăşura arme ghidate cu precizie, scrie BBC.

„Unsprezece facilităţi importante de infrastructură” din opt regiuni ucrainene diferite, plus capitala Kiev, au fost lovite în bombardamentele din această dimineaţă, a afirmat premierul ucrainean.

Denys Shmyhal nu oferă mai multe detalii despre aceste instalaţii în postarea sa de pe Telegram. El spune că „unele zone sunt izolate” – cu personal care lucrează de urgenţă pentru a restabili serviciile.

Întreruperi în furnizarea de energie electrică şi de apă au fost raportate de oficiali în marile oraşe Lviv şi Harkov, precum şi în regiunile Khmelnytskyi, Sumy şi Ternopil.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!