Mega Image face angajări. Caută de la casier până la şef de departament

Mega Image angajează casieri, vânzători şi lucrători comerciali care să lucreze în magazinul pe care-l va deschide în Cartierul Latin din Bucureşti. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile vacante.

RomaniaTV.net
12 dec. 2013, 10:41
Mega Image face angajări. Caută de la casier până la şef de departament

Mega Image angajează personal pentru magazinul pe care îl va deschide în Cartierul Latin din Bucureşti (în Prelungirea Ghencea).
Angajatorii vor să recruteze casieri, vânzători, lucrători comerciali pentru magazinul din Cartierul Latin.

Eşti potrivit pentru postul de lucrător comercial la Mega Image dacă ai studii medii.
Dacă vrei să aplici pentru postul de casier la Mega Image, trebuie să fi absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat.
Candidaţii care vor să se angajeze ca vânzători la Mega Image trebuie să aibă calificare în domeniu.

Candidaţii care au mai lucrat în comerţ sunt avantajaţi la angajare în oricare dintre posturile antemenţionate.
De asemenea, angajatorii caută candidaţi flexibili, cu spirit de echipă, orientaţi către clienţi, responsabili, dinamici şi cu iniţiativă.
22 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile în cadrul magazinului Mega Image din Cartierul Latin, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Mega Image mai angajează în Bucureşti 25 de şefi de departament mărfuri alimentare/nealimentare.
Recrutorii caută candidaţi care au absolvit studii superioare, care au cunoştinţe medii de operare PC şi de limba engleză, care au mai lucrat în retailul alimentar şi care au cel puţin un an experienţă în coordonarea unei echipe.
De asemenea, candidaţii care vor să fie selectaţi pentru acest post trebuie să dovedească excelente abilităţi de comunicare, organizare, coordonare, că sunt responsabili, corecţi, că sunt flexibili şi orientaţi către rezultate.
9 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.