Mega Image livrează cumpărături acasă în 60 de minute! Care sunt beneficiile acestei iniţiative

Mega Image extinde parteneriatul cu eMag pentru a oferi acces rapid la produse alimentare şi pentru casă livrate în 60 de minute prin noua platformă online Tazz by eMag. 

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 12:01
Mega Image livrează cumpărături acasă în 60 de minute! Care sunt beneficiile acestei iniţiative

Potrivit unui comunicat al retailerului, în contextul COVID-19, care a generat o cerere foarte mare pentru livrarea produselor din categoria supermarket prin comenzi online, Mega Image creşte capacitatea de livrare într-un timp foarte scurt, de doar 60 de minute.

Pentru început, în faza pilot de lansare a platformei, serviciul de livrare rapidă acoperă o zonă limitată din Bucureşti, în aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum şi în alte două oraşe din ţară, Timişoara şi Cluj.

Potrivit sursei citată, pentru lansarea unei comenzi, clienţii pot accesa Tazz by eMag, fie direct pe www.tazz.ro, fie prin aplicaţiile disponibile pentru Android şi iOS şi pot alege din peste 500 de produse alimentare şi pentru casă, precum şi din şase pachete create special pentru a scurta timpul de pregătire şi de livrare.

Citeşte şi: Traficanţii livrează droguri la domiciliu, pe perioada izolării. Transportă cocaina în cutii de pizza

Astfel, fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image, aflat în program, în care echipe dedicate pregătesc cumpărăturile. În acelaşi timp, un curier este anunţat prin platformă şi este trimis pentru livrare, care se face între 30 şi 60 de minute, iar plata se face doar online, prin card bancar.

„Întregul context actual ne provoacă să ne adaptăm, să găsim soluţii imediate care să răspundă nevoilor clienţilor noştri aici şi acum. Foarte mulţi clienţi au ales să facă online cumpărăturile şi, deşi am crescut capacitatea de operare, venim cu noi soluţii prin extinderea în mod firesc a parteneriatului cu eMag pentru platforma Tazz. Reuşim să livrăm astfel în siguranţă produse pentru nevoi urgente din magazinele aflate în proximitate într-un timp foarte scurt, de 60 de minute de la lansarea comenzii”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Citeşte şi: Şeful eMAG spune că lucrul de acasă va deveni o normalitate: Doar 30-50% dintre angajaţi ar mai urma să lucreze la birou după pandemie

Unul dintre beneficii este livrarea produselor proaspete şi în alte oraşe în afara Bucureştiului, pregătite pentru livrare direct în magazinele din proximitate.

„Acest nou serviciu de livrare rapidă la domiciliu este o soluţie alternativă pentru cumpărături în contextul distanţării sociale impuse de COVID-19, atât pentru persoanele care vor să reducă vizitele în magazine, cât şi pentru cele care au acces limitat în această perioadă. În acelaşi timp, platforma Tazz by eMag completează cumpărăturile online care pot fi făcute în supermarketul online Mega Image, direct pe www.mega-image.ro sau în marketplace-ul eMag, pe www.emag.ro/supermarket”, se mai precizează în comunicat.


loading...