TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Adrian Enache o va imita pe Viorica de la Clejani

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Show-ul "Te cunosc de undeva" continuă sâmbătă seara cu surprize inedite pentru cei din faţa televizoarelor. Margherita şi Viorica de la Clejani vor cânta muzică de operă, iar Adrian enache va intra chiar în rolul colegei sale, Viorica de la Clejani.Duetul familiei va fi interpretat de această dată de Florin Ristei care va cânta împreună cu fratele său mai mare.

24 oct. 2015, 10:56
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Adrian Enache o va imita pe Viorica de la Clejani

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Show-ul ,,Te cunosc de undeva” a ajuns la cea de-a şaptea ediţie şi a pregătit o mulţime de surprize pentru telespectatori. În emisiunea de sâmbătă, Tania Popa va aminti de sonoritățile de altădată ale muzicii românești și va interpreta „Un copac cu flori”, transformată în Ștefan Hrușcă.

Nadir va da viață unui cavaler al Bucureștiului interbelic, Jean Moscopol, un artist care a interpretat ca nimeni altul celebrul cântec “Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”, iar Adrian Enache o va imita pe colega sa Viorica din Clejani și va cânta, alături de soțul ei, Ioniță, piesa “Cine numele mi-l poartă”.

În aceeași seară, Șerban Copoț va interpreta hit-ul “Perfect Love”, transformat în Lutricia McNeal, Carmen Simionescu va fi frumosul Juanes, Andreea Antonescu va cânta în hindi, precum Naarghita, piesa “Chal Chal Mere Saahti”, iar Florin Ristei va fi un personaj modern, cool și plin de energie, Aloe Blacc. Transformat în celebrul Dick Van Dyke, Cezar Ouatu îi va conduce pe toți în minunatul univers al lui Mary Poppins, iar Viorica și Margherita din Clejani vor interpreta pentru prima dată o arie de operă, transformate în Monserrat Caballe și Jose Carreras.

Momentul de familie al serii îi va avea ca protagoniști pe Florin Ristei și fratele lui mai mare, Daniel. Cei doi vor cânta împreună piesa “Say say say”, transformați în Michael Jackson și Paul McCartney. Partenera de prezentare a lui Cosmin Seleși va fi și în această seară Maria Buză, care o înlocuiește temporar pe proaspăta mămică Alina Pușcaș.

Citeşte şi Te cunosc de undeva: Alina Puşcaş a fost ÎNLOCUITĂ de către Maria Buză