Mega-vedete surprinse în metrou, deşi au bani să-şi cumpere şi avion

"Este amuzant", a comentat unul dintre staruri, în timp ce altul şi-a amintit că a mai călătorit cu metroul cu mult timp în urmă, când era mult mai tânăr.

RomaniaTV.net
11 nov. 2018, 15:36

Înainte de a asista la ceremonia de deschidere a Turneului Campionilor, competiţia de final de sezon din circuitul ATP, cei mai buni opt jucători ai momentului, în frunte cu liderul mondial sârb Novak Djokovic şi elveţianul Roger Federer (nr.3 ATP), au călătorit duminică cu metroul londonez către Arena O2, unde va debuta turneul, informează cotidianul L’Equipe.

„Este amuzant”, a spus Novak Djokovic, în timp ce Roger Federer şi-a amintit că a mai călătorit cu metroul cu mult timp în urmă, când era mult mai tânăr.

Sârbul Novak Djokovic, noul număr unu mondial din tenisul profesionist masculin, a fost repartizat în Grupa „Guga Kuerten” la Turneul Campionilor, în timp ce elveţianul Roger Federer (nr. 3 ATP) va fi liderul Grupei „Lleyton Hewitt”.

Din grupa lui Djokovic vor mai face parte germanul Alexander Zverev (nr. 5), croatul Marin Cilic (nr. 7) şi americanul John Isner (nr. 10), în timp ce Federer îi va avea ca rivali în grupa sa pe sud-africanul Kevin Anderson (nr. 9), austriacul Dominic Thiem (nr. 8) şi japonezul Kei Nishikori (nr. 9).

De la turneul de final de sezon din circuitul ATP, care reuneşte cei mai buni opt jucători ai momentului, lipsesc spaniolul Rafael Nadal, numărul 2 mondial, care a fost supus luni unei intervenţii chirurgicale la glezna dreaptă, şi argentinianul Juan Martin Del Potro (nr. 4), care a suferit o accidentare la genunchi, cei doi fiind înlocuiţi cu John Isner, respectiv Kei Nishikori.

Turneul Campionilor 2018 va debuta duminică, 11 noiembrie, la O2 Arena din Londra, în prima zi fiind programate partidele de simplu Kevin Anderson – Dominic Thiem şi Roger Federer – Kei Nishikori, precum şi meciurile de dublu Jamie Murray/Bruno Soares – Raven Klaasen/Michael Venus şi Juan Sebastian Cabal/Robert Farah – Nikola Mektic/Alexander Peya.