MEGASCANDAL în GENERAȚIA DE AUR. Vorbe GRELE între doi SUPERFOTBALIŞTI

Scandalul dintre Florin Răducioiu (44 de ani), fost selecționer la naționala Under 17, şi conducerea Federației Române de Fotbal ia amploare. Conflictul implică în cel mai înalt grad Generația de Aur.

03 nov. 2014, 15:56
MEGASCANDAL în GENERAȚIA DE AUR. Vorbe GRELE între doi SUPERFOTBALIŞTI

Florin Răducioiu a acuzat, în GSP, printre altele: „S-a discutat în marea Comisie Tehnică varianta revenirii mele la lot. Am înțeles că Iordănescu a trebuit să plece din acea ședință, pentru a merge la Guvern cu Burleanu. Dar acolo, mincinos și răutăcios, s-a trezit un «specialist» să spună că n-are ce să mai caute Răducioiu, că nu e cooperant cu ceilalți antrenori și disponibil. Nu, zău? Păi, ia întrebați-l pe Sandu Tăbârcă, secundul de la U21, câte discuții am avut! Și multe alte exemple! O să aflu eu numele respectivului, că cercul e restrâns, și-o să-l împușc în fund!! Vaffanculo!”.

Cel care l-a deranjat pe Florin Răducioiu este Jean Vlădoiu, oficial al FRF (este șef al Fan Clubului naționalei), personaj rămas la Casa Fotbalului alături de Miodrag Belodedici.

„Ce fals acest Vlădoiu! O nulitate! Nu merită să-i răspund mai multe lui Vlădoiu, referitor la ceea ce a declarat astăzi. Este inexistent! Pentru mine, un rahat!”, a spus Răducioiu pentru Sport24h.

Jean Vlădoiu nu a făcut parte din gașca lui Gică Popescu, pe care l-a acuzat că l-a dat afară de la Cupa Mondială, în 1994! Astfel, venirea la federație a lui Răzvan Burleanu i-a priit lui Vlădoiu, care s-a simțit să-l apere pe șeful său după ce ce Răducioiu a afirmat, în GSP: „Răzvan Burleanu e un căcăcios, care mai avea un pic şi-mi cerea să-mi dau pantalonii jos! În spatele minei afişate prin lentilele ochelarilor, de student eminent la drept, cu un limbaj prețios și distant, stă, de fapt, un individ de o falsitate nemaiîntâlnită! O marionetă care ne va împinge spre faliment!”.