Meghan Markle o ironizează pe răposata Regina Elisabeta, în noul documentar de pe Netflix! Batjocorește protocolul regal și nu înțelege de ce trebuia să facă o reverență până la pământ la întâlnirea cu monarhul!

Documentarul "Harry și Meghan" a fost lansat pe Netflix! Ducesa de Sussex a ironizat-o pe regretata Regina Elisabeta a II-a și mărturisește în cadrul documentarului că era în picioarele goale și purta blugi rupți când i-a cunoscut pe Prințul William și pe Kate Middleton.

08 dec. 2022, 17:49
Meghan Markle o ironizează pe răposata Regina Elisabeta, în noul documentar de pe Netflix! Batjocorește protocolul regal și nu înțelege de ce trebuia să facă o reverență până la pământ la întâlnirea cu monarhul!

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri incendiare în cel de al doilea trailer al documentarului lansat de Netflix.

Mult așteptatul documentar a fost lansat în această dimineață și are în prim-plan povestea Prințului Harry și a lui Meghan Markle, iar următoarele episoade vor apărea pe 15 decembrie, potrivit Mirror.co.uk.

În cadrul documentarului, Harry a făcut dezvăluiri și despre viața de cuplu cu Meghan și descrie relația lor ca fiind „o mare poveste de dragoste”.

Meghan Markle a făcut mărturisiri despre cum a fost întâlnirea cu Prințul William și Kate Middleton.

”Când Will și Kate au venit pe la noi și i-am întâlnit pentru prima oară, îmi amintesc că eram în blugi rupți, desculță… Eu obișnuiesc să îmbrățișez oamenii, dintotdeauna, și nu am realizat că este nepotrivit pentru o mulțime de britanici. Am început să înțeleg că atitudinea protocolară din public ajunge și în interior, în spatele ușilor închise, și asta a fost surprinzător pentru mine”, a spus Meghan, potrivit dailymail.co.uk

De asemenea, ducesa de Sussex a vorbit și despre experiența întâlnirii cu alți membri ai Familiei Regale Britanice, spunând că i s-a părut surprinzător faptul că aceștia erau extrem de formali chiar și atunci când nu se aflau în public.

Mai mult, Meghan a făcut o reverență exagerată, povestind cum a fost când a cunoscut-o pentru prima dată pe Regină, în timp ce soțul ei Harry urmărește ușor amuzat.

Citiți și: Meghan Markle și Prințul Harry, prima reacție după decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Documentarul cu Meghan Markle și Prințul Harry a fost lansat astăzi, în ciuda faptului că Ducii de Sussex au încercat să amâne difuzarea pentru 2023.

Se pare că, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, Meghan și Harry au vrut să facă mai multe modificări după ce ar fi făcut afirmații mai puțin plăcute, în cadrul documentarului, despre Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla, precum și despre prințul William și Kate Middleton.

Suma pe care au primit-o cei doi nu a fost dezvăluită, însă suma vehiculată se ridică la nu mai puțin de 100 de milioane de dolari. Potrivit Deadline, documentarul este produs de Netflix și de Archewell Productions, companie deținută de Meghan și Harry.

Documentarul Netflix al lui Meghan și Harry este lansat astăzi și începe cu un atac la decizia Palatului Buckingham de a nu coopera cu serialul care declară un nou război familiei regale și presei.

Documentarul „Harry și Meghan” este alcătuit din 6 episoade. Primele trei episoade au fost difuzate astăzi, iar următoarele trei vor fi pe 15 decembrie.

Citiți și: Meghan Markle are susţinerea familiei Biden pentru postul de preşedinte al SUA. „Ar fi un candidat excelent”