Prima imagine cu Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a prințului Harry. Fetița seamănă leit cu tatăl ei. FOTO

Lilibet, fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry, a împlinit, pe 4 iunie, un an de existență pe planetă. Fetița seamănă leit cu tatăl ei.

07 iun. 2022, 20:57
Prima imagine cu Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a prințului Harry. Fetița seamănă leit cu tatăl ei. FOTO

Prințul Harry și s0ția lui, Meghan Markle, nu au putut să lase ziua să treacă neobservată așa că au decis să își sărbătorească mezina, exact cum se cuvine în familia regală.

Petrecere intimă organizată de ziua lui Lilibet, fiica lui Meghan Markle și a prințului Harry

Așadar, ducii de Sussex au organizat o petrecere la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. Ei s-au bucurat de un „picnic relaxat, intim în curte”, alături de familie și prieteni, potrivit telegraph.co.uk.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, discuţii şi glume cu militarii români care participă la Jocurile Invictus 2022

Invitaţii s-au bucurat de un tort făcut de cofetarul londonez Claire Ptak, cea care a creat şi tortul de nuntă al lui Harry şi Meghan în 2018.

Fotografia a fost realizată cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 1 an. În imagine, Lilibet apare într-o rochiță azurie, cu o bentiță pe cap, în timp ce stă în iarbă și zâmbește. Fetița a moștenit părul roșcat al tatălui ei, precum și culoarea ochilor.

Imaginea a fost realizată de Misan Harriman, care a participat la petrecere împreună cu soția și copiii săi. Harriman a mai făcut fotografii cu familia ducilor de Sussex. Ea a mai publicat pe contul său de Twitter și o fotografie alb-negru, în care apare familia sa, alături de Lilibet.

Când a devenit relația prințului Harry cu Meghan Markle oficială

La 8 noiembrie 2016, Palatul Kensington a confirmat că Prințul Harry are o relație „de câteva luni” cu actrița americană Meghan Markle iar în septembrie 2017 ei și-au făcut prima apariție publică la deschiderea „Invictus Games” în Toronto.

La 27 noiembrie 2017, Casa Clarence și Palatul Kensington au anunțat logodna dintre Prințul Harry și Markle. Nunta a avut loc Castelul Windsor, la 19 mai 2018.

Citește și: Prințul Harry şi Meghan nu renunţă la războiul cu presa din Marea Britanie. Ameninţă cu procese inclusiv postul BBC

Inelul de logodnă a fost creat după o schiță făcută de Harry, este din aur galben și include un diamant central din Botswana, locul unde cei doi tineri au fost pentru prima dată împreună, și două diamante mai mici, laterale, care provin din colecția personală a mamei sale, Diana, Prințesă de Wales, mai exact de pe o broșă purtată de ea.