Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de aproape jumătate de an. Se zvonește că relația cu prințul Harry se duce pe apa sâmbetei

Meghan Markle a apărut zâmbitoare alături de două prietene, dar fără inelul de logodnă pe deget. Se zvonește că se destramă căsnicia cu prințul Harry.

24 aug. 2023, 23:49
Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de aproape jumătate de an. Se zvonește că relația cu prințul Harry se duce pe apa sâmbetei
Meghan Markle, surprinsă fără inelul de logodnă

O fotografie cu ducesa de Sussex stârnește discuții aprinse în rândul internauților. Meghan Markle apare zâmbitoare în compania a două prietene, dar fără inelul de logodnă pe deget.

De aproape jumătate de an, Meghan Markle nu a mai fost văzută purtând inelul cu pricina, iar din această cauză mulți speculează că familia prințului Harry se destramă.

O altă ipoteză este aceea că inelul este la bijutier pentru a fi modificat, așa cum s-a întâmplat și în 2019. La acea vreme, ducesa de Sussex a adăugat numeroase diamante mici, pe lângă cele trei mari, deja existente.

Citește și: Victoria şi David Beckham sunt la cuţite cu Meghan Markle şi Prinţul Harry. Motivul pentru care cele două familii au rupt prietenia

Inelul, pe care se află montate un un diamant din Botswana şi două diamante din colecţia personală a Prinţesei Diana, a fost creată de Harry pentru a fi pe placul viitoarei soţii.

Meghan Markle, la cuțite cu familia regală a Marii Britanii

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri incendiare în documentarul lansat de Netflix, care are prim-plan povestea celor doi.

În cadrul documentarului, Harry a făcut dezvăluiri și despre viața de cuplu cu Meghan și descrie relația lor ca fiind „o mare poveste de dragoste”.

Meghan Markle a făcut mărturisiri despre cum a fost întâlnirea cu Prințul William și Kate Middleton.

”Când Will și Kate au venit pe la noi și i-am întâlnit pentru prima oară, îmi amintesc că eram în blugi rupți, desculță… Eu obișnuiesc să îmbrățișez oamenii, dintotdeauna, și nu am realizat că este nepotrivit pentru o mulțime de britanici. Am început să înțeleg că atitudinea protocolară din public ajunge și în interior, în spatele ușilor închise, și asta a fost surprinzător pentru mine”, a spus Meghan, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: La un pas de tragedia Prințesei Diana. Harry și Meghan Markle, implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” cu paparazzi

De asemenea, ducesa de Sussex a vorbit și despre experiența întâlnirii cu alți membri ai Familiei Regale Britanice, spunând că i s-a părut surprinzător faptul că aceștia erau extrem de formali chiar și atunci când nu se aflau în public.

Mai mult, Meghan a făcut o reverență exagerată, povestind cum a fost când a cunoscut-o pentru prima dată pe Regină, în timp ce soțul ei Harry urmărește ușor amuzat.