Meghan Markle şi Prinţul Harry aşteaptă al doilea copil. Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebeluşului. „Ce putem cere mai mult?”

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, aşteaptă al doilea copil. Fosta actriţă americană a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat celebrei Oprah Winfrey, că este însărcinată din nou, la aproape doi ani de la momentul în care l-a adus pe lume pe Archie. De asemenea, soţia Prinţului Harry a afirmat că s-a căsătorit în secret, cu mai multe zile înainte de grandioasa ceremonie.

08 mart. 2021, 09:12
Meghan Markle şi Prinţul Harry aşteaptă al doilea copil. Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebeluşului. „Ce putem cere mai mult?”

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au căsătorit, de fapt, cu trei zile înainte de grandioasa ceremonie oficială care a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume în 2018. Dezvăluirea a fost făcută de Ducesa de Sussex într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey şi difuzat duminică seara la CBS.

„Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit”, a declarat Ducesa de Sussex.

Meghan Markle a mărturisit că ea şi Prinţul Harry şi-au spus da în faţa Arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de măreaţa ceremonie din 19 mai 2018, notează agenţiile Reuters şi AFP, citat de Agerpres.

„Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: «Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi»”, a mărturisit Meghan Markle lui Oprah Winfrey.

Citeşte şi: Reacţii dure faţă de interviul acordat de Meghan la Oprah. „Trădare ruşinoasă faţă de regină. Discuţia a fost o absurditate josnică”

Meghan Markle şi Prinţul Harry aşteaptă al doilea copil. „Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”

De asemenea, Ducele şi Ducesa de Sussex au anunţat că aşteaptă o fetiţă. Este vorba despre doilea copil, după naşterea lui Archie, un băiat, în mai 2019.

„Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, a spus bucuros Prinţul Harry.

Potrivit sursei citate, Prinţul Harry şi Meghan Markle au explicat că s-au retras din Casa Regală şi au plecat din Marea Britanie pentru a scăpa de presa britanică. De altfel, nepotul Reginei Marii Britanii a afirmat că niiciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rariste care făceau referire la Meghan.

„M-a durut”, a precizat Prinţul Harry.

Meghan Markle ar fi vrut să se sinucidă. „Nu mai voiam să fiu în viaţă”

Mai mult, Meghan Markle a dezvăluit şi că a avut gânduri sinucigaşe, pe fondul mediatizării sale în presa din Marea Britanie, iar familia regală a refuzat ca să primească ajutor.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi Ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

„Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat Meghan Markle.

În schimb, soţia Prinţului Harry a subliniat că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a.

Citeşte şi: Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, acuzată de hărţuire. Palatul Buckingham a declarat că va analiza circumstanţele
 


loading...