Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, acuzată de hărţuire. Palatul Buckingham a declarat că va analiza circumstanţele

Palatul Buckingham s-a declarat miercuri "foarte îngrijorat" de acuzaţiile de hărţuire la adresa lui Meghan Markle, soţia prinţului Harry, din perioada în care locuia cu familia regală britanică, acuzaţii dezvăluite de cotidianul The Times.

03 mart. 2021, 23:33
Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, acuzată de hărţuire. Palatul Buckingham a declarat că va analiza circumstanţele

Suntem în mod clar foarte îngrijoraţi de acuzaţiile apărute în The Times în urma unor afirmaţii făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex (n.r – Meghan Markle)„, a indicat palatul într-un comunicat. ”Prin urmare, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanţele dezvăluite în articol”, se arată într-un comunicat.

Soţia prinţului Harry, Meghan, este „întristată” de acuzaţiile de hărţuire ce i se aduc, datând din perioada în care locuia cu familia regală britanică, făcute publice cu câteva zile înainte de difuzarea unui interviu potenţial dăunător pentru coroană, a indicat purtătorul ei de cuvânt, notează AFP.

Prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la coroana britanică, a denunţat în repetate rânduri presiunea exercitată de presă asupra sa şi a soţiei sale şi a făcut din aceasta principalul motiv al retragerii sale din familia regală.

Citeşte şi Cât au costat hainele şi accesoriile lui Meghan Markle, la interviul cu Oprah. Ducesa de Sussex a purtat o brăţară a Prinţesei Diana, în valoare de 17.700 lire sterline

Cotidianul The Times a relatat miercuri că există o plângere pentru hărţuire care o vizează pe Meghan, plângere depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Un purtător de cuvânt al Ducesei de Sussex a declarat că aceasta este „întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi care este profund implicată în sprijinirea celor care au trecut prin suferinţe şi traume”.

Avocaţii cuplului au declarat pentru The Times că ziarul „a fost folosit de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă” înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry – Meghan.

Citeşte şi Harry şi Meghan la Oprah, dezvăluiri uluitoare. De ce s-au mutat, de fapt, în California. Harry: „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”


loading...
Partenerii noștri