Mehedinţi: Circulaţia trenurilor a fost întreruptă, după ce două vagoane de tren au deraiat

Traficul feroviar este afectat, marţi, în sectorul Strehaia-Drobeta Turnu Severin al magistralei CFR Bucureşti-Timişoara ca urmare a deraierii a două vagoane a unei garnituri de marfă, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
10 dec. 2013, 09:52
Mehedinţi: Circulaţia trenurilor a fost întreruptă, după ce două vagoane de tren au deraiat

Surse din cadrul Regionalei CFR Craiova au declarat că deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului produs în apropierea haltei Balota. De asemenea, acestea susţin că una dintre şine a fost avariată pe o distanţă de aproximativ 70 de metri.

Circulaţia tuturor trenurilor între Bucureşti – Timişoara şi retur a fost deviată pe relaţia Filiaşi-Simeria, iar persoanele care vor să călătorească cu trenul spre Bucureşti pot fi preluate din Staţia CFR Drobeta Turnu Severin şi transportate cu un autocar în halta Gîrniţa.

Conducerea Regionalei CFR Craiova a format o comisie de anchetă pentru cercetarea evenimentului în urma căruia s-au înregistrat pagube însemnate în infrastructrura feroviară. Circulaţia trenurilor va reveni la normal în cursul zilei de marţi, după finalizarea lucrărilor de remediere a avariilor, susţin sursele citate.

Citeşte şi A fost la câţiva metri de MOARTE, dar a evitat-o în ULTIMA CLIPĂ. Vezi cum a scăpat un şofer de accident VIDEO