Mehedinţi: Trei bărbaţi, reţinuţi pentru 24 de ore după ce o poliţistă a fost înjunghiată

Trei dintre bărbaţii implicaţi în scandalul în care o poliţistă a fost înjunghiată în Mehedinţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ironia sorţii face ca victima să fie colegă de salon în spital cu cel de-al patrulea agresor. Starea femeii este stabilă, dar cel care a atacat-o se zbate între viaţă şi moarte.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 06:56
Mehedinţi: Trei bărbaţi, reţinuţi pentru 24 de ore după ce o poliţistă a fost înjunghiată

Poliţista şi colegul său au fost trimişi să intervină la un scandal în Vânju Mare. Venirea oamenilor legii i-a scos din minţi pe agresori. În timp ce unul dintre ei era încătuşat de agent, un altul a scos un cuţit şi l-a înfipt în abdomenul tinerei poliţiste, apoi se îndrepta ameninţător către agent. Acesta a scos pistolul şi a tras şapte gloanţe. Trei dintre acestea l-au nimerit pe atacator.

Poliţista care a fost agresată a fost operată. „Tânăra de 24 de ani este într-o stare stabilă, echilibrată hemodinamic. Prezintă plăgi înjunghiate semitorece stâng. I s-a pus un dren şi se află într-o stare destul de bună”, a declarat medicul Elena Bololoi.

Starea agresorului împuşcat s-a înrăutăţit însă. Se fac demersurile pentru a fi transportat într-o clinică de urgenţă din Timişoara.

Se pare că scandalagii erau de mai mult timp certaţi cu legea. Oamenii din satul Poroiniţa sunt pur şi simplu înspâimântaţi de banda de tineri violenţi. Poliţiştii spun că dacă existau mai multe efective, situaţia putea fi alta.

Cel care a atacat-o pe poliţistă cu cuţitul este cercetat pentru tentativă de omor.