Mel Gibson a avut cel mai costisitor divorţ din istoria Hollywood-ului

Divorţul actorului Mel Gibson a fost finalizat, iar fosta lui soţie, Robyn, primeşte jumătate din averea starului, estimată la 850 de milioane de dolari.

RomaniaTV.net
24 dec. 2011, 16:16
Mel Gibson a avut cel mai costisitor divorţ din istoria Hollywood-ului

Mel Gibson a cunoscut-o pe Robyn, pe atunci asistenta într-un cabinet stomatologic, la sfârşitul anilor 1970, în perioada în care actorul filma pentru „Mad Max”, filmul care i-a adus celebritatea.

Robyn şi Mel au fost căsătoriţi aproape 30 de ani şi au împreună şapte copii.

Presa americană afirmă că divorţul lui Mel Gibson este cel mai costisitor divorţ din istoria Hollywood-ului. După căsătorie nu s-a semnat un contract prenupţial, astfel Robyn Gibson, în vârstă de 55 de ani, a avut dreptul, potrivit legislaţiei în vigoare, să solicite jumătate din veniturile obţinute de Mel Gibson în timpul căsătoriei.

Printre veniturile şi bunurile care alcătuiesc averea celebrului actor se numară o cotă substanţială din încasările de 600 de milioane de dolari generate de filmul „The Passion of the Christ”, investiţii de peste 100 de milioane de dolari în proprietăţi imobiliare din lumea întreagă (starul australian a cumpărat o insulă în Fiji cu 15 milioane de dolari în anul 2005), dar şi suma de 75 de milioane de dolari, obţinută din proiectele de film şi televiziune în care a jucat Mel Gibson, ce au fost produse de Robyn Gibson, scrie încont.ro.

Potrivit presei americane, o parte din averea starului a fost deja transferată pe numele lui Robyn, care a primit deja două vile în Malibu, în valoare totală de 22,5 milioane de dolari.