Melancolie şi sex-appeal: Arma secretă de seducţie

Există mai multe tipuri de frumuseţe şi numeroase motive pentru care un partener te poate găsi atrăgătoare. Deşi nu primeşte suficientă atenţie, există un anumit tip de frumuseţe care reprezintă o armă de seducţie secretă.

20 oct. 2014, 11:15
Melancolie şi sex-appeal: Arma secretă de seducţie

Melancolia este adesea trecuta cu vederea cand vine vorba de trasaturi care emana sex-appeal, intrucat traim intr-o lume care dicteaza ca pentru a fi atragator trebuie sa ai o stare de bine, sa fii vesel si plin de energie pozitiva.

A fi melancolic nu inseamna a fi neaparat nefericit, trist, descurajat. Inseamna, mai degraba, ca esti capabil sa intelegi adevaratele probleme, sa stii ca lumea e plina de prostie si lacomie, sa fii constient ca e greu sa-ti gasesti acea pace interioara de care ai nevoie, ca nu-i usor sa gasesti o cariera care sa-ti aduca satisfactii si ca e greu sa gasesti oameni cumsecade.

Asadar, melancolia nu este o tulburare, ci mai degraba un atu. Iata de ce sunt persoanele melancolice mai atragatoare:

1. Cand esti melancolic, un zambet cantareste mai mult.

2. Melancolia tradeaza sinceritate cu privire la temeri si anxietati.

3. O persoana melancolica intelege altfel lumea si are putine sanse sa fie naiva.

4. Recunosti de la o posta zambetul fals, menit sa mascheze adevaratele ganduri. Insa este la fel de usor, la astfel de persoane, sa recunosti un zambet sincer, atunci cand se afla in compania persoanei potrivite.

Citeste mai multe pe feminis.ro.