A mancat melci in fiecare zi timp de un an! Medicii s-au INGROZIT cand au vazut cum a ajuns sa arate acest barbat

Un bărbat din China a ajuns la spital, după ce a consumat melci în fiecare zi, timp de un an. Astfel, el s-a speriat după ce a realizat că pielea lui avea culoarea verde. După mai multe teste, medicii au ajuns la concluzia că tânărul era infectat cu un parazit provenit de la micile târâtoare, care i-au afectat ficatul, corpul lui ajungând să semene cu cel al personajului de desene animate, Hulk.

27 mai 2016, 04:54

He Yong, un bărbat de 24 de ani din China, a ajuns în spital după ce a consumat melci pentru o perioadă lungă de timp, motiv pentru care corpul lui a devenit verde, potrivit The Sun.

Citeşte şi Hidos. Creatură BIZARĂ, asemănătoare EXTRATERESTRULUI din filmul ALIEN, descoperită în CHINA

Tânărul s-a speriat atunci când s-a uitat în oglindă, declarând că ajunsese să semene cu Hulk. În urma mai multor teste s-a descoperit că este vorba de infestarea cu un parazit, de obicei transportat de melcii de apă dulce, motiv pentru care ficatul lui a început să cedeze.

Eram speriat de propria mea reflexie, arătam ca Incredibilul Hulk. De obicei îmi place să consum melci de apă dulce prăjiţi, mai ales în ultimele luni când am mâncat un platou în fiecare noapte„, a povestit Yong.

Citeşte şi Un sat „fantomă” din China a REAPĂRUT după 5 ani VIDEO

Chirurgii l-au operat cu succes pe bărbat, găsind în corpul acestuia patru viermi de mari dimensiuni. În prezent, el se află acasă, în recuperare, iar tonul pielii sale a început să revină la normal.