Meleşcanu: La momentul actual, cel mai bun premier ar fi Mugur Isărescu

Soluţia "Isărescu la Guvern" este readusă în dezbatere de Opoziţie. Fostul ministru de Externe, liberalul Teodor Meleşcanu, consideră că cel mai bun prim-ministru ar fi în acest moment guvernatorul Băncii Naţionale.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 15:27
Meleşcanu: La momentul actual, cel mai bun premier ar fi Mugur Isărescu

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu este de părere că noua sesiune parlamentară nu poate începe fără să se ţină cont de protestele din ultima perioadă.

„Este o problemă care se poate rezolva fie printr-un guvern în care să fie personalităţi mai puţin vizibile din punct de vedere politic (…) La momentul actual, cel mai bun premier ar fi, din punctul meu de vedere, Mugur Isărescu. Demisia Guvernului permite deblocarea dialogului. Asta este, pentru mine, prima etapă. Cu toţii suntem de acord că nu putem, la 1 februarie, să ne ducem în Parlament ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Între timp s-a întâmplat un lucru important: oamenii au ieşit în stradă şi nu putem să rămânem surzi şi muţi la problemele pe care ei le ridică şi de ordin politic şi de ordin social. Acum căutăm să vedem care poate să fie reacţia noastră cea mai potrivită, dar repet, cu toţii am fost de acord că această reacţie trebuie făcută împreună cu partenerii noştri de coaliţie, cu USL-ul”, a declarat Meleşcanu pentru România TV.