Meleşcanu şi-a petrecut Revelionul în apropierea lui Băsescu şi a altor lideri PDL

Senatorul PNL Teodor Melescanu şi-a petrecut revelionul la Predeal, în acelaşi loc cu Traian Basescu, Vasile Blaga, Elena Udrea şi Roberta Anastase, informează hotnews.ro. Întrebat despre acest lucru, Meleşcanu a declarat că a fost o întâmplare şi că în acel restaurant din Predeal se mai aflau alte 500 de persoane.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 18:17
Meleşcanu şi-a petrecut Revelionul în apropierea lui Băsescu şi a altor lideri PDL

„Faptul că ei au venit (n.r. Traian Basescu şi ceilalţi lideri PDL) am aflat mult după. S-a întâmplat, ca în acel hotel erau două restaurante”, a spus senatorul PNL teodor Meleşcanu, propus luni de preşedintele Băsescu la conducerea SIE.

Meleşcanu a mai spus că s-au salutat, dar a negat că ar fi discutat chestiuni de natură politică.

Preşedintele Traian Băsescu l-a propus luni pe senatorul PNL Teodor Meleşcanu pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, în locul lui Mihai Răzvan Ungureanu.

La scurt timp după anunţul de propunere, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va cere excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu. Totodată, Antonescu a anunţat că parlamentarii USL nu vor participa în niciun fel la procedurile de instalarea a unui nou director al Serviciului de Informaţii Externe.

Teodor Meleşcanu a anunţat că s-a autosuspendat din PNL.

Meleșcanu este unul dintre liberalii care nu a fost întotdeauna de acord cu acțiunile lui Crin Antonescu, iar organizația de Prahova, din care face parte și Meleșcanu, are mereu câte o nemulțumire legată de conducerea PNL.