Mellina, de urgenţă la spital. A ajuns pe masa de operație: „Acum sunt la recuperare”

Mellina, de urgenţă la spital. Artista a avut o durere puternică de abdomen, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Din fericire, operația a decurs foarte bine, iar acum se află în spital, pentru recuperare. 

15 oct. 2022, 13:15
Mellina, de urgenţă la spital. A ajuns pe masa de operație: „Acum sunt la recuperare”
Mellina, de urgenţă la spital

Mellina, de urgenţă la spital. În cadrul unui interviu, a povestit cum a ajuns pe masa de operație. Cântăreața a acuzat dureri în zona abdomenului, a fost nevoită să meargă la urgențe şi s-a operat.

Citeşte şi: Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Cine este şi cu ce se ocupă

Mellina, de urgenţă la spital

Din fericire, starea ei de sănătate este una bună şi a povestit că sâmbătă va merge acasă, însă până atunci va sta în spital pentru supraveghere.

,,Acum mă simt ca după operație, mai slăbită așa, încă nu pot să mănânc. Deocamdată sunt pe apă și pe din astea, dar mi-e somn așa, aș dormi încontinuu. Am făcut operația la Spitalul Universitar.

Am avut niște dureri în tot abdomenul timp de câteva zile și am tot crezut că îmi va trecea, dar nu și am venit aici la urgențe și mi-au făcut toate analizele respective. Au văzut că am apendicul inflamat.

Mi-au făcut pe zi toate analizele și tot, iar aseară m-au internat și m-au băgat la operație. Acum sunt la recuperare.

Până mâine sigur stau în spital pentru supraveghere, mai am sondă din aia de scoate chestii, până mâine sigur stau. Înainte de operație am avut și stări de vomă.

Acum am doar dureri în zona în care sunt operată. Am vomitat de vreo patru ori înainte”, a povestit artista, potrivit spynews.ro.