Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Cine este şi cu ce se ocupă

Mellina intră în competiția "Bravo, ai stil Celebrities" de la Kanal D după ce Ioana Filimon a fost descalificată. Are 34 de ani, a participat şi la "Survivor", iar numele real este Melina Dumitru!

16 nov. 2021, 10:28
Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Cine este şi cu ce se ocupă

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Melina Dumitru este din București.Cunoscută sub numele Mellina, ea este interpretă, compozitor, producător şi textier. A debutat în showbiz ca majoreta în trupa Abracadabra!

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”

Mellina a început să danseze la doar 5 ani, iar la 23 de ani s-a apucat de muzică. A compus piese pentru Mira, Alina Eremia, Lora şi Kamara. A devenit cunoscută publicului larg în momentul în care a lansat piesa „Poze de album”, în colaborare cu Vescan, care a avut un adevărat succes atât în România cât şi în afară, anunţă Kanal D.

Otniela a părăsit ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Nu a fost eliminată: „Are probleme de sănătate”

„Mi-am dorit să întru în competiția tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de mă caracterizează că stil, nu am pus niciodată preț pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experiențe și sunt, cumva, în minus, în această zona a modei. Am venit la că să învăț, să evoluez. Doresc și să bucur oamenii de acasă”, a declarat Mellina.

Raluca Bădulescu, scandal la Bravo, ai stil! Jurata a părăsit platoul: „Controlează-ţi nervii”

Mellina intră în competiție în locul Ioanei Filimon, care a fost descalificată și eliminată. „Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viață mea, aici la Timișoara! Vreau să trec la o altă etapă, să mă bucur de afacerea mea, să am o stabilitate, pentru că proiectele astea de scurtă durata nu-ți oferă o siguranță! Nu are legătură cu emisiunea! Nu de asta s-a întâmplat descalificarea mea! Din moment ce am fost descalificată și sunt acasă, prefer să mă ocup de afacerea mea și să o fructific să fie mult mai prosperă”, a spus Ioana Filimon.