Mellina, fostă concurentă la Survivor, de urgență la spital! Anunțul disperat al artistei. ”Vă scriu pentru că sunt disperată! Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

O fostă concurentă Survivor a ajuns, de urgență, la camera de gardă a unui spital din București. Este vorba de Mellina, una dintre vedetele show-ului Survivor din sezoanele trecute. Mai jos ai toate detaliile.

25 ian. 2024, 13:33
Mellina, fostă concurentă la Survivor, de urgență la spital! Anunțul disperat al artistei. ”Vă scriu pentru că sunt disperată! Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

Mellina, fosta concurentă Survivor, dar și cântăreață, a ajuns la Urgențe. Fosta Războinică a anunțat că este într-o situație disperată, mai ales că medicii nu reușesc să dea de cauzele pentru care are suferințe cumplite.

Citește și Andreea Tonciu șterge pe jos cu Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor All Stars: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”

„Vă scriu de la Urgență pentru că sunt disperată. Mă confrunt cu o simptomatologie greu de suportat de ceva timp și nimeni nu știe ce am. Medicii îmi spun că nu au ce să îmi facă.

Îmi dau doar calmante care nu își fac efectul. Nu mai dorm de vreo 5 zile. Simptomatologia este durere și usturime în partea de jos a abdomenului. Dacă este vreun doctor care îmi poate recomanda unde m-aș putea interna, ce aș putea face… mă plimb de luni întregi de la Urgență, la Ginecologie, la Urologie… niciun tratament de până acum nu a avut efect. Sănătate tututor!”, a transmis Mellina.

„Sunt nedormită de 5 zile, noaptea nu pot să dorm de la usturime și durere din partea de jos a abdomenului nimeni nu vrea să mă interneze. Toți îmi spun că nu am nimic. Abia am ajuns de la Urgențe, mi-au făcut niște calmante. Speram măcar să găsească o bacterie, să știu că am ce să tratez”, a mai spus ea.

Mellina a mărturisit că medicii sunt de-a dreptul nedumeriți de motivele care stau în spatele suferinței sale.

”Sunt așa de o lună”

Mai mult, vedeta, al cărei nume real este Mădălina Dumitru, speră să găsească, într-un final, un medic care să dea de urma bolii pe care o are.

Citește și Jador, la un pas de eliminarea din Survivor All Stars după ce a atins în mod nepotrivit o colegă de echipă: „Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?”.

„Sunt așa cam de o lună de zile. Toți medicii îmi spun că nu am nimic și că nu mă pot interna pentru că nu îmi iese nimic la analizele de sânge. Leucocitele sunt bune, urina e bună, nu știu”, a spus fosta vedetă Survivor.