Mellina, fostă concurentă la Survivor, de urgență la spital! Anunțul disperat al artistei. ”Vă scriu pentru că sunt disperată! Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

O fostă concurentă Survivor a ajuns, de urgență, la camera de gardă a unui spital din București. Este vorba de Mellina, una dintre vedetele show-ului Survivor din sezoanele trecute. Mai jos ai toate detaliile.
Alina Costache
25 ian. 2024, 13:33
Mellina, fostă concurentă la Survivor, de urgență la spital! Anunțul disperat al artistei. ”Vă scriu pentru că sunt disperată! Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

Mellina, fosta concurentă Survivor, dar și cântăreață, a ajuns la Urgențe. Fosta Războinică a anunțat că este într-o situație disperată, mai ales că medicii nu reușesc să dea de cauzele pentru care are suferințe cumplite.

Citește și Andreea Tonciu șterge pe jos cu Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor All Stars: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”

„Vă scriu de la Urgență pentru că sunt disperată. Mă confrunt cu o simptomatologie greu de suportat de ceva timp și nimeni nu știe ce am. Medicii îmi spun că nu au ce să îmi facă.

Îmi dau doar calmante care nu își fac efectul. Nu mai dorm de vreo 5 zile. Simptomatologia este durere și usturime în partea de jos a abdomenului. Dacă este vreun doctor care îmi poate recomanda unde m-aș putea interna, ce aș putea face… mă plimb de luni întregi de la Urgență, la Ginecologie, la Urologie… niciun tratament de până acum nu a avut efect. Sănătate tututor!”, a transmis Mellina.

„Sunt nedormită de 5 zile, noaptea nu pot să dorm de la usturime și durere din partea de jos a abdomenului nimeni nu vrea să mă interneze. Toți îmi spun că nu am nimic. Abia am ajuns de la Urgențe, mi-au făcut niște calmante. Speram măcar să găsească o bacterie, să știu că am ce să tratez”, a mai spus ea.

Mellina a mărturisit că medicii sunt de-a dreptul nedumeriți de motivele care stau în spatele suferinței sale.

”Sunt așa de o lună”

Mai mult, vedeta, al cărei nume real este Mădălina Dumitru, speră să găsească, într-un final, un medic care să dea de urma bolii pe care o are.

Citește și Jador, la un pas de eliminarea din Survivor All Stars după ce a atins în mod nepotrivit o colegă de echipă: „Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?”.

„Sunt așa cam de o lună de zile. Toți medicii îmi spun că nu am nimic și că nu mă pot interna pentru că nu îmi iese nimic la analizele de sânge. Leucocitele sunt bune, urina e bună, nu știu”, a spus fosta vedetă Survivor.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!