Melodia de jale compusă de Florin Salam în memoria lui Emi Pian: „Nu plânge, Cristina!”

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, cunoscut sub numele de ”Emi Pian”, a fost ucis la începutul lunii august, în București, după un conflict care pare să fie o reglare sângeroasă de conturi între interlopi.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 15:14

Florin Salam, care este şi cumătru cu răposatul interlop, a compus o melodie de jale, în memoria lui Emi Pian. Piesa se numeşte „Nu plânge, Cristina” şi îi este dedicată soţiei decedatului.

Cine este Cristina, soţia lui Emi Pian

Emi Pian a avut o nuntă grandioasă în 2015 cu Cristina, femeia împreună cu care are doi copii. Cei doi au avut prezenți la petrecere aproximativ 600 de invitați, iar printre muzicienii care au întreținut atmosfera s-a afla Nicolae Guță, Adrin Minune și Sorinel Puștiu.

Mireasa lui Emi Pian a îmbrăcat o rochie de prințesă, extrem de frumoasa, bătută în pietre prețioase. La nunta lor a fost invitat prezent și cântărețul Florin Salam, despre care acum se vorbește că se aflu în relații proaste în ultima perioadă.

Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumătrii. cu toate acestea se pare că între cei doi existau probleme în ultima perioadă. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tânhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam, deși artistul nu a vrut să recunoască acest lucru.

„Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a declarat Florin Salam când a fost întrebat despre relația cu Emi Pian.


loading...