Membri ai PDL, alături de USL în Caraş Severin

PDL susţine USL în alegeri. Pare incredibil, dar se întâmplă în Caraş Severin, unde USL a semnat un protocol de colaborare cu Sindicatul Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din Caraş-Severin.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 12:51
Membri ai PDL, alături de USL în Caraş Severin

Actul semnat de copreşedinţii USL Caraş severin şi reprezentanţii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate a fost semnat în vederea acordării unui sprijin reciproc în alegerile locale şi cele parlamentare. Liderii sindicatelor recunosc că au în rândul lor mai mulţi membrii PDL.

Preşedintele Sindicatului, colonelul în rezervă Marin Buţiu, l-a amintit dintre aceştia pe generalul Ioan Ion, fost secretar de stat şi candidat PDL pentru colegiul 1 Senat din Caraş Severin.

Potrivit protocolului, sindicaliştii vor trebui să susţină cu personal calificat nu numai pregătirea campaniilor electorale, ci şi desfăşurarea acestora. La rândul său, USL va trebui să susţină în Parlament abrogarea tuturor legilor care anulează drepturile dobândite legal ale militarilor din structurile de apărare şi ordine publică.

Liderii PDL Caraş Severin ştiu de acest protocol, dar se arată rezervaţi şi spun că vor analiza situaţia. „Am auzit de acest protocol. Nu ştiu să vă dau detalii deocamdată, lăsaţi-mă să mă interesez exact şi cine mai face parte din acest sindicat”, a fost reacţia deputatului PDL Valentin Rusu, contactat telefonic de reporterul România TV.