Membru al clanului Cordunenilor prins în judeţul Iaşi prin localizarea telefonului mobil

Vasile Ursariu, individul apropiat clanului Cordunenilor, care a dispărut în ziua în care a fost condamnat, a fost prins într-o localitate din judeţul Iaşi, fiindu-i localizat telefonul mobin.

RomaniaTV.net
06 feb. 2020, 13:49
Membru al clanului Cordunenilor prins în judeţul Iaşi prin localizarea telefonului mobil

Vasile Ursariu a făcut parte din lotul de 27 de persoane judecate pentru mai multe infracţiuni, dintre care doar trei au primit închisoare cu executare: Costel Corduneanu – 3 ani, fratele acestuia Marian Simion Corduneanu – 5 ani de închisoare, şi Ursariu care a primit tot o pedeapsă de 5 ani cu executare.

„La data de 4 februarie, poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de cinci ani închisoare emis de către Tribunalul Maramureş, pe numele unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Iaşi. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Costel Corduneanu a primit 3 ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni care, de regulă, sunt judecate de instanţele locale. El a fost găsit vinovat de infracţiuni informatice, mai exact pentru că a plătit un hacker să îi spioneze laptopul fostei neveste, pentru a descoperi dacă aceasta face sau nu videochat. Costel Corduneanu a stat în arest preventiv în acest dosar 1 an şi 3 luni, ceea ce înseamnă că poate cere eliberarea condiţionată anul acesta înainte de Crăciun, informează ziaruldeiasi.ro.