Membru surpriză la Te cunosc de undeva. Vedeta care se alătură show-ului de la Antena 1

Membru surpriză la Te cunosc de undeva. Un nou sezon este gata să fie difuzat la Antena 1, cu noi concurenţi, dar şi cu unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare.

12 apr. 2022, 10:32
Membru surpriză la Te cunosc de undeva. Vedeta care se alătură show-ului de la Antena 1
Membru surpriză la Te cunosc de undeva

Membru surpriză la Te cunosc de undeva. Începând din acest sezon, Crina Mardare le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţii Andreea Bălan, Cristi Iacob, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, cât şi de către telespectatori.

Membru surpriză la Te cunosc de undeva

Am pornit la drum cu gândul că va fi ceva foarte distractiv şi uşor, mai ales că lucrez cu profesionişti în domeniu, însă pe parcurs ne-am dat seama că provocările sunt foarte mari. Referinţele astea, care trebuie respectate în detaliu la Te cunosc de undeva!, ne omoară! (râde).

Eu nu sunt obişnuită să păstrez forma pieselor, tonalitatea, felul de a cânta al artistului, întotdeauna schimbam câte ceva, însă de data asta trebuie să respect în totalitate referinţa, ceea ce până şi mie, personal, îmi e foarte greu!

Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată… e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure!”, a mărturisit profesoara de canto, Crina Mardare.

Citeşte şi: Pepe e noul prezentator de la „Te cunosc de undeva”, în locul lui Cosmin Seleși. Primele declarații ale artistului

Iată care sunt concurenții din acest an

Noul sezon va fi plin de surprize și de schimbări care mai de care mai interesante. După ce a fost făcut anunțul că Pepe va fi prezentator alături de Alina Pușcaș, înlocuindu-l pe Cosmin Seleși, echipa a anunțat o nouă schimbare.

Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor fi cei care se vor duela în bătălia transformărilor, în curând la Antena 1.