Meme Stoica are mulţi DUŞMANI în puşcărie. A fost UMILIT de alţi deţinuţi şi a cerut IZOLARE forţată

Meme Stoica o duce foarte greu în puşcărie. Din pricina firii sale rebele, fostul manager al Stelei este considerat un paria printre deţinuti şi mulţi îi fac viaţa un calvar. Meme este supus constant unor umilinţe greu de imaginat, motiv pentru el a solicitat şefului de la Rahova o izolare forţată faţă de toată lumea.

17 mart. 2014, 12:10
Meme Stoica are mulţi DUŞMANI în puşcărie. A fost UMILIT de alţi deţinuţi şi a cerut IZOLARE forţată

Zilele în care era rege la Steaua sunt deja o amintire pentru Mihai Stoica, scrie wowbiz.ro. Managerul Stelei va sta la puşcărie trei ani şi, dintre toţi deţinuţii din „Dosarul Transferurilor”, el pare să fie cel care încasează toate loviturile.

Citeşte şi Mihai Stoica, mesaj INCREDIBIL postat pe FACEBOOK din închisoare

„Meme are mulţi duşmani, pentru că nu ştie să îşi ţină gura, nici măcar la închisoare! În primele zile, el a fost înjurat şi insultat permanent de o parte dintre puşcăriaşi, care i-au spus verde în faţă că nu pot să îl sufere.  L-au acuzat că a dat în oameni, că este un încrezut şi un pervers şi nu îl înghit de când a ajuns în Ghencea şi i-a păpat banii lui Becali. Nervos, şi Mihai Stoica a reacţionat la atacurile venite din alte celule şi nu s-a sfiit să arunce chiar şi el cu vorbe grele”, au povestit surse de la penitenciarul Rahova.