Mihai Stoica, mesaj INCREDIBIL postat pe FACEBOOK din închisoare

Mihai Stoica a avut prima răbufnire din închisoare, postând un mesaj dur pe Facebook la adresa rivalilor Stelei.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 11:17

“Mi-am zis că cel mai bine e să stau low profile, dar, din păcate, nu prea mă lasa unii. Îi rog, totuşi, să aibă puţin decenţă în ceea ce mă priveşte. Să nu mai abereze. Nu ma cert cu nimeni aici, nu fac plîngeri din cauza condiţiilor în care stăm sau a condiţiilor meteo

AUSTERITATEA NU ESTE SINONIMĂ CU MIZERIA.

Chiar dacă sînt într-o situaţie cel puţin ciudată, pe care NIMENI nu mi-o poate explica, executînd o pedeapsă pe care NIMENI n-a solicitat-o, promit tuturor că voi ieşi mai puternic, mai motivat şi la fel de efervescent. Iar dacă n-o să apară Iphone 6 pînă ies, e şi mai bine. Oricum, eu rămîn pe BlackBerry.

P.S. Rocky, ăla de la Cluj se pune dublu. Mai ai 5 de dat!”.

Mihai Stoica, ironizat de Miron Cozma

George Copos, Mihai Stoica şi Gică Popescu suportă destul de greu regimul de după gratii, aceştia trăind, fiecare în felul său, viaţa în recluziune. „Ei sunt pe secţia a şasea acum, la Rahova. Stau patru în cameră, ei trei şi încă un deţinut de drept comun. Cei care m-au sunat îmi spun că George Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică. Au o cameră destul de mare pentru patru oameni. La alţii de-abia se închide uşa la celulă. Gică Popescu nu prea vorbeşte cu nimeni. Se mai bagă când intervin conflicte între Copos şi MM Stoica, pentru că Mihai se mai enervează, e mai repezit de felul lui. Mai sare la Copos, se enervează din te miri ce”, a declarat, recent, Miron Cozma.

Mihai Stoica cere eliberarea

Mihai Stoica îşi încearcă norocul în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti. Pe 7 martie, apărătorii lui „Meme” au depus o cerere care are ca obiect intervenirea unei legi penale noi. Mai exact, managerul vrea să profite de schimbările codului penal, conform căruia, fapta pentru care el a fost condamnat nu mai există în noua legislaţie. Dacă va avea succes sau nu, Stoica va afla pe 17 martie, atunci când a fost stabilit primul termen.

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani şi şase luni pentru două infracţiuni de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi doi ani interzicerea drepturilor constând în calitatea de reprezentant al unui club de fotbal. Curtea de Apel i-a aplicat inculpatului Mihai Stoica pedeapsa cea mai grea, de trei ani şi şase luni de închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor constând în calitatea de reprezentant al unui club de fotbal pe o durată de 2 ani după executarea pedepsei închisorii. Decizia de marţi a Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.