Meme Stoica, revoltat după FCSB: O nouă viciere de rezultat. Forţa, forţa, CFR!

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat un mesaj pe Facebook, în care sugerează că echipa sa este dezavantajată de arbitri, în timp ce rivala la titlu, CFR Cluj, este avantajată.

RomaniaTV.net
12 aug. 2017, 20:36
Meme Stoica, revoltat după FCSB: O nouă viciere de rezultat. Forţa, forţa, CFR!

Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forţa, forţa cefere„, a scris Stoica. La scorul de 1-1, Golofca a înscris în minutul 72 un gol care a fost anulat după o semnalizare a asistentului Vladimir Urzică.

Mihai Stoica se referă la faptul că formaţia CFR Cluj a învins pe Dinamo etapa trecută, cu 1-0, după un gol marcat dintr-un penalti controversat dictat de centralul George Găman.

Nemulţumit de arbitraj a fost şi antrenorul oaspeţilor Edi Iordănescu, care a spus: „Am trăit la intenstitate maximă, am simţit că meritam mai mult decât am obţinut. Am condus cu 1-0, au fost momente dubioase, mi-am promis să-mi păstrez echilibrul, nu aş vrea să vorbesc de arbitraj, nu aş vrea să ajung cu cine strigă mai tare are câştig de cauză. Gazonul a fost execrabil, noi vrem să jucăm fotbal, nu mă bucură ce am văzut, nu ne folosim de astfel de lucruri să ne creăm avantaje.

Ovidiu Popescu ar trebui să aibă mai mult respect, în tensiunea jocului a reacţionat astfel, dar nu trebuie. Acum ca scop principal avem recuperarea jucătorilor. Alex s-a dus şi a întrebat de ce primeşte galben, în calitate de căpitan, am vrut să-l cert, dar nu am mai făcut acest lucru„.

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a Ligii I. Giurgiuvenii au evoluat în zece din minutul 82, când a fost eliminat Alex Ioniţă.