Meme Stoica şi-a predat Poliţiei permisul auto VIDEO

Mihai Stoica a rămas fără permis auto. După ce în urmă cu două zile a sfidat poliţiştii care au încercat să îl oprească în trafic, ieri managerul general al Stelei le-a făcut acestora o surpriză de proporţii. S-a prezentat de bună voie la secţia de poliţie pentru a-şi preda permisul de conducere, transmite România TV.

RomaniaTV.net
31 mai 2013, 06:36
Meme Stoica şi-a predat Poliţiei permisul auto VIDEO

Mihai Stoica a plecat cu masina de la restaurantul unde a petrecut alături de jucătorii Stelei, câştigarea titlului. Dar pe drum un poliţist i-a făcut semn să oprească şi a luat-o chiar înaintea maşinii lui Stoica. Acesta a virat însă stânga şi a intrat în curtea casei sale.

Oficialul Stelei spune că nu l-a văzut pe poliţist.

„Dacă îmi cerea să deschid geamul, nu era problemă. Am văzut că sunt urmărit de o maşină şi eram foarte atent la ei. Am făcut şi câteva fotografii. Nu aveam niciun motiv să nu opresc”, a declarat Mihai Stoica.

Poliţiştii au fost surprinşi să îl vadă la prima oră pe Mihai Stoica care a mers la secţia de poliţie să îşi predea permisul de conducere. Astfel, Meme a primit o sancţiune în valoare de 260 de lei, dar a rămas şi fără permis timp de 30 de zile.