Memo Pad FHD 10 LTE – Multitasking la puterea Asus REVIEW

Operatorii telecom autohtoni s-au grabit sa promoveze si chiar sa includa in ofertele lor pseudo-servicii 4G inainte de eliberarea spectrului de frecvente. Adevaratul serviciu 4G, cu viteze de transfer 100d-50u Mbps (~10d-5u MB/s) va fi disponibil abia prin aprilie 2014.

RomaniaTV.net
28 aug. 2013, 12:14
Memo Pad FHD 10 LTE – Multitasking la puterea Asus REVIEW

Promovarea serviciului de date mobile a fost deja facuta de catre operatori, magazinele romanesti vand tablete 4G de la Samsung, Apple si Sony, iar posesorii lor fac fara indoiala valuri in cercul de prieteni laudandu-se cu jucariile lor 4G conectate la internet prin HSPA+ sau, mai rau, WiFi.

Asus, pe de alta parte, a decis sa lanseze in Romania prima sa tableta 4G/LTE in cel mai prielnic moment posibil. Aceasta este Asus Memo Pad FHD 10 LTE, un refresh cu 4G si cipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro.

Tableta Asus este ambalata intr-o cutie destul de solida, pentru siguranta in timpul livrarii, si este insotita de cablu USB-microUSB, de adaptor pentru incarcarea la priza, o cheie pentru deschiderea tavitei micro-SIM si de un stand din plastic.

Citeşte întregul review al Asus Memo Pad FHD 10 LTE pe Playtech.ro.


loading...