Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea: „Bianca nu a fost bătută. Realitatea este cu totul alta”

Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea despre scandalul dintre afacerist şi blondină. Femeia susţine că nu a văzut niciodată vreun episod în care Bodi să o agreseze fizic pe Bianca. Se certau, într-adevăr, dar nici vorbă de bătăi.

25 feb. 2021, 16:39
Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea: „Bianca nu a fost bătută. Realitatea este cu totul alta”
Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea despre scandalul dintre afacerist şi blondină

Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea. „Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare.

Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a declarat menajera lui Alex Bodi.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu: „Minte cu o nerușinare și un teatru”

Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea

Femeia a mai declarat că Bianca nu era ţinută cu forţa de fostul ei soţ şi că nu ea a ajutat-o să plece de acolo. „De unde să evadeze? Nu este adevărat, nu era nimeni ținut cu forța, ușa era deschisă, puteai să te duci unde vrei, nu era nimeni sechestrat. Cum putea ține o persoană sechestrată când avea pe cineva în casă? Nu e adevărat. Susțin că nu era nimeni sechestrat și nu a evadat cu nimeni. A alergat după mine când am plecat.

Eu am mers la ușă la Alex, era într-un dormitor, i-am spus că plec că am terminat ce trebuia terminat, am plecat. Soțul meu mă aștepta afară. Nu mi se deschidea portiera, nu era mașina noastră, și ea a alergat. I-am spus că nu vreau să intre în mașină și să ne lase în pace și s-a aruncat cu forța pe bancheta din spate.

Bianca mi-a zis că vrea să meargă cu noi, să o ducem acasă. Am dus-o acasă, apoi s-a întors seara, destul de târziu. Nu m-am uitat, pentru că am stat jos, îmi era rușine de Alex în caz că poate iese să nu vadă că a urcat în mașina noastră. Am stat jos, nu am stat pe scaun, iar ea tot timpul filma și făcea fotografii și ea știe cui i le trimitea și de ce făcea așa ceva. Mă filma fără acordul meu. Nu l-am văzut niciodată pe Alex Bodi dând în Bianca Drăgușanu”, a mai adăugat menajera lui Alex Bodi la Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri