Menajeria din Botoşani. O familie de pensionari are 60 de câini şi pisici VIDEO

Câini care se sfâşie între ei, o stăpână care îi linişteşte cu bâta, un miros pestilenţial, un zgomot de lătrat infernal. Aşa îşi duce viaţa o familie de pensionari din Bucureşti retraşi într-o casă din Botoşani. Familia păstoreşte nu mai puţin de 60 de câini şi pisici. Vecinii sunt revoltaţi.

RomaniaTV.net
20 aug. 2012, 14:30
Menajeria din Botoşani. O familie de pensionari are 60 de câini şi pisici VIDEO

Undeva la marginea oraşului Botoşani, pe strada de dincolo de ghetouri, s-au mutat în urmă cu vreo cinci ani o pensionară din Bucureşti, împreună soţul ei, scrie botosaneanul.ro.

La început nu aveau decât vreo cinci patrupede. Între timp, cele câteva patrupede s-au înmulţit ajungând la peste 60 de suflete, unele liniştite, altele mai puţin.

La orice apariţie umană sau nu, la poarta celor doi se declanşează o adevărată nebunie. Câinii latră înnebuniţi, se urcă pe garduri, apar de unde te aştepţi mai puţin. Vecinii sunt înnebuniţi de miros, de zgomot şi, nu în ultimul rând, de frica că un dulău va ajunge la ei sau la copii lor.

Înainte mai veneau oameni la noi, mai făceam un grătar în curte, dar acum cine să mai vină”, spune resemnată Tatiana Galan, vecina iubitorilor de câini şi pisici.