Meniu Untold 2023. Cât au costat „Littles from Cocoșatu” sau sandwich-urile cu parizer, recunoscute drept preferatele studenților

Meniu Untold 2023. Festivalul a avut zilele trecute, în intervalul 3-6 august 2023, pe stadionul Cluj. A fost a opta ediție, iar organizatorii s-au pregătit până la cel mai mic detaliu, să ofere condiții excelente participanților, de la securitate până la serviciile de fast-food.

07 aug. 2023, 17:20
Meniu Untold 2023. Cât au costat „Littles from Cocoșatu” sau sandwich-urile cu parizer, recunoscute drept preferatele studenților

Meniu Untold 2023. Peste 420.000 de fani au fost prezenţi pe parcursul celor patru zile şi nopţi la UNTOLD 2023, potrivit organizatorilor.

Cea de-a opta ediţie a festivalului nu ar fi fost una legendară fără unul dintre cei mai iubiţi DJ, care a fost aici de la prima ediţie în 2015, este vorba de Armin van Buuren, unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din povestea UNTOLD.

Armin a revenit acasă, unde a fost aşteptat de zeci de mii de fani care i-au fost alături până la răsăritul soarelui. Timp de 5 ore, fanii UNTOLD au avut parte de un set live spectaculos. 

Sam Martin, câştigător al unui premiu Grammy, a fost una dintre surprizele pregătite de Armin pentru fanii festivalului. Artistul de origine americană a interpretat live ‘My Wild Wild Son’, ‘Miles Away’ si ‘Mask’. O voce perfectă, venită dintr-o altă lume, un DJ care se reinventează de fiecare dată, au fost ingredientele perfecte pentru o călătorie prin lumea sound-ului electronic.

Olandezul, care pentru pentru 21 de ani la rând s-a aflat în lista primilor cinci DJ ai lumii, a reuşit ca la fiecare apariţie live pe Cluj-Arena să construiască o relaţie specială cu fanii festivalului UNTOLD, cărora a încercat să le ofere momente în premieră. Acest lucru a fost valabil si pentru ultima seară a festivalului UNTOLD„, relatează organizatorii.

Meniu Untold 2023. Cât au costat „Littles from Cocoșatu”

În ceea ce privește mâncarea oferită la festival, unul dintre meniuri s-au remarcat printr-un sortiment cel puțin interesant, „Littles from Cocoșatu”.

Evident că este vorba despre tradiționalii mici, care provin dintr-ul loc foarte cunoscut din București, iar denumirea produsului a fost tradusă forțat în engleză, spre amuzamentul participanților. Așadar, cine a vrut trei mici cu muștar și foccacia, adică o porție de 250 de grame, a trebuit să scoată din buzunar 22 de lei. O porție mai mare, de cinci mici, a costat 34 de lei.

Pe lângă aceștia, pe panoul respectiv a exisrat și un produs numit sandwich cu parizer, recunoscut drept preferatul studenților. Pentru o porție, care include cartofi prăjiți și un suc, prețul cerut a fost de 39 de lei.

Cel mai scump preparat de pe meniul respectiv a fost „celebrul” Untold Magic Burger, care a costat 49 de lei, sau 59 de lei, dacă se adăuga o porție de cartofi prăjiți.

Citește și: Burger de 6.200 de euro cu foiţă de aur, vândut la Untold! Cine este celebritatea de la noi care a plătit o avere pentru a-şi face pofta VIDEO

Vedetele PRO TV au făcut spectacol la UNTOLD

Numeroase celebrități iau parte la ediția din 2023 a festivalului Untold, eveniment ce are loc în acest final de săptămână la Cluj-Napoca. Corina Caragea, Andreea Esca și Cabral au împărtășit primele lor impresii online, după o seară de divertisment.

Trupa Imagine Dragons a susținut un concert pe scena principală a UNTOLD, la care se spune că au participat peste 115.000 de fani. Printre acești spectatori s-au numărat și Corina Caragea și Ramona Păun, care au capturat un moment împreună într-o fotografie.

Doar Imagine”, le-a transmis Corina Caragea fanilor ei. Cabral a fost și el prezent la UNTOLD 2023 și a savurat spectacolul oferit de Grasu XXL.

Cred că unul dintre cele mai bune show-uri de la Untold este cel al lui Grasu. Este efectiv pur și simplu minunat. Pe cuvânt, omul e magic. Și oamenii din fața scenei se transformă. Unii se transformă în oameni fericiți… alții în Bau-bau, așa cum puteți observa în fotografia alăturată”, a scris prezentatorul de la Pro TV pe Facebook.

O altă personalitate semnificativă în cadrul evenimentului este Andreea Esca, care a urcat pe scena Time alături de Otravă, pentru a pune muzică cu el. „Cu cine ne vedem la scena TIME, la ora 18:00, la @untoldfestival ? Punem muzica din aia “cu cuvinte” , “pe vechi” ?, se stie! Si se lasa cu dans , timp de o ora! Nu, @bloguluotrava ?”, a transmis vedeta Pro TV pe Instagram.