Incredibil cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Cluj în timpul UNTOLD. În centru, tariful ajunge și până la 2.000 de euro

Cazarea în Cluj, în timpul celebrului festival Untold, a ajuns să coste mai mult decât o cazare la un hotel de lux din Dubai.

24 mai 2023, 12:19
Incredibil cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Cluj în timpul UNTOLD. În centru, tariful ajunge și până la 2.000 de euro
Cât costă trei nopți de cazare în Cluj, în perioada Untold

Prețurile pentru cazare în Cluj, pe perioada în care se desfășoară festivalul Untold, au crescut considerabil, conform anunțurilor de pe Booking și Airbnb.

Pentru un apartament din centrul orașului, proprietarii cer și peste 10.000 de lei pe noapte.

Citește și: Ce bacșiș trebuie să lași în saloanele de înfrumusețare. O manichiuristă din Cluj a fost nemulțumită când a primit doar 80 de lei

Cât te costă trei nopți la Untold

Petrecăreții care doresc să închirieze un apartament pe perioada Untold, adică 3 – 6 august 2023, trebuie să plătească și până la 35.000 de lei pentru o cameră de două persoane. Cu cât ne îndepărtăm mai mult de centrul orașului Cluj, cu atât prețurile scad.

Prețurile cresc atât de mult exact în perioada festivalului. În mod normal, un apartament pentru care se cere în timpul Untold 35.000 de lei, în iulie se închiriază cu 17.000 de lei, pentru trei nopți, iar cele care nu sunt la fel de aproape de zona centrală ajung și la 1.500 de lei.

Citește și: La ce preț se vinde un „apartament cochet” din Cluj-Napoca. Are un singur dormitor, arată ca un coteț, dar se cer o mulțime de bani pe el

Reguli noi la Untold

Deoarece gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat complet pentru prima dată în ultimii zece ani, vor fi impuse noi reguli. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune că nu mai vrea „cârpeli” pe viitorul gazon, potrivit gandul.ro.

Dacă gazonul de pe stadion va fi deteriorat, organizatorii de evenimente trebuie să schimbe gazonul în întregime. Modificarea apare după înlocuirea rulourilor de gazon, dar și a infrastructurii din sol, respectiv a sistemelor de drenaj și a celui de încălzire.