Meniul plin de delicatese servit la botezul fiului lui Reghecampf cu Corina Caciuc. Micuţul Liam a avut un tort SPECTACULOS

Laurentiu Reghecampf și Corina Caciuc au comandat cele mai rafinate preparate pentru cea mai importantă zi din viața fiului lor. Cei doi și-au așteptat invitații la botez cu feluri de mâncare pentru gustul fiecăruia și s-au asigurat că nimeni nu pleacă nemulțumit.

27 sept. 2022, 12:10

În plin scandal cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul pe care îl are cu Corina Caciuc. Petrecerea a avut loc duminică, la un restaurtant de lux din Capitală. Proaspeții părinți nu s-au uitat la bani și au pregătit preparate alese pentru invitații de seamă care au participat la creștinarea lui Liam.

Antrenorul și iubita sa si-au botezat fiul duminică, 25 septembrie 2022, în cadrul unui eveniment discret, dar fastuos. Cei doi nu s-au uitat la bani și au ales tot ce e mai bun pentru micuțul Liam, în vârstă de aproape 5 luni.

Petrecerea de creștinare a băiețelului a avut loc la un retaurtant luxos din Nordul Capitalei, unde Laurentiu Reghecampf și Corina Caciuc i-au răsfățat pe invitați cu preparate alese, transmite Cancan.ro.

Citeşte şi: Ce tatuaj misterios ascunde Corina Caciuc. Detaliul s-a observat la botezul fiului său, Liam

Potrivit sursei, cei care au participat la botezul lui Liam Simeon s-au bucurat de gustări premiate și arome speciale. Mai mult, meniul a fost personalizat, astfel că fiecare persoană și-a putut alege meniul a la carte. În rest, cu toții au avut la dispoziție un bufet suedez și un candy bar special.

Așadar, la antreu, invitații de la botezul fiului lui Laurentiu Reghecampf și Corina Caciuc au primit preparate rafinate precum: creveți în crusta de panko cu sos de rădăcină de țelină, croquette de casa cu brânză și trufe proaspete, felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant, terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie, salată cu alge.

De asemenea, la felul principal, participanții au putut alege între biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt și filet mignon de vita black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee.

Tortul de botez al lui Liam Reghecampf

Nici băuturile fine nu au lipsit din meniu, iar pentru desert părinții micuțului proaspăt creștinat au ales cele mai rafinate combinații de creme și culori.

Citeşte şi: Încă o palmă pentru Anamaria Prodan! Postul Realitatea se dezice total de ea: „Nu este şi nu a fost vreodată acţionar! Din cauza problemelor personale proiectul nu a funcţionat vreodată!”