Încă o palmă pentru Anamaria Prodan! Postul Realitatea se dezice total de ea: „Nu este şi nu a fost vreodată acţionar! Din cauza problemelor personale proiectul nu a funcţionat vreodată!”

Realitatea Media, compania care operază posturile Realitatea Plus, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, a făcut câteva precizari importante legate de colaborarea cu Anamaria Prodan.

26 sept. 2022, 22:00
Încă o palmă pentru Anamaria Prodan! Postul Realitatea se dezice total de ea: „Nu este şi nu a fost vreodată acţionar! Din cauza problemelor personale proiectul nu a funcţionat vreodată!”

Încă o palmă pentru Anamaria Prodan! Postul Realitatea a precizat că Anamaria Prodan nu este și nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului. Mai mult, în comunicatul oficial, Realitatea Media i-a scris eronat numele, Ana-Maria Prodan în loc de Anamaria Prodan!

Anamaria Prodan, la două zile după ce s-a omorât în bătaie cu fostul soţ! „Îi dorim tot binele din lume! Îi urăm celui mic, Liam, viaţă de vis!”

Trustul Realitatea se delimitează de afirmațiile doamnei Ana-Maria Prodan și face următoarele precizări:

„Doamna Ana-Maria Prodan nu este și nici nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului: Realitatea Plus, Realitatea Fm, Realitatea Star, Realitatea Sportivă și site-urile Realitatea. Doamna Ana-Maria Prodan, în urmă unei înțelegeri contractuale dintre trustul Realitatea și o societate în care era acționar, trebuia să opereze managementul a două televiziuni din cadrul trustului, Realitatea Star și Realitatea Sportivă. Din cauza problemelor de ordin personal ale Doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată. În acest moment, Ana-Maria Prodan este doar un subiect de presă pentru trustul Realitatea, pe care înțelegem să îl tratăm cu echilibru și corectitudine, fără a fi acuzați de implicare în viață personală a vreunei familii”.

Anamaria Prodan, de la palma dată lui Alexa la upercutul care i-a învineţit ochii lui Reghecampf

Realitatea Sportivă și Realitatea Star s-au lansat pe 1 decembrie 2021. „Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, doi tineri deschid doi posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare. Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare. Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea alege tu că eu oricum câștig! De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus: OK, deschid două!”, a afirmat, la lansare, Anamaria Prodan.