Mercur e retrograd în august. Care sunt zodiile afectate

Mercur este retrograd. În perioada 12 august – 5 septembrie, Mercur se află în mișcare retrogradă. Pentru toate cele 12 zodii, această perioadă aduce întârzieri, probleme de comunicare și confuzie.

08 aug. 2017, 16:47
Mercur e retrograd în august. Care sunt zodiile afectate

Taur

Salvează-ți datele de pe telefon și de pe computer, pentru că aceste surse prin care comunicai până acum, vor ceda. Dacă nu ești sigur de parolele tale, schimbă-le urgent! Parola de Facebook și parola cu care intri pe contul tău bancar sunt identice? Schimbă-le! Riști să pierzi date și bani în această perioadă! Mercur retrograd nu îți este deloc benefic. Îți va strica legăturile de prietenie și va isca certuri inutile în familie.

Leu

E posibil să uiți date importante, zile de naștere sau aniversări și prietenii tăi să se simtă ofensați. Dacă ai neînțelegeri la locul de muncă, rezolvă-le cu calm înainte ca Mercur să fie retrograd, altfel situația va deveni incendiară și s-ar putea să iasă scântei.

Săgetător

Trebuie să pui pauză planurilor pe care le-ai făcut până pe 5 septembrie. Dacă plănuiai o afacere, o renovare, chiar și un concediu exotic, ar trebui să amâni sau să schimbi data pentru aceste planuri. Nimănui nu îi plac amânările, dar este cel mai bun lucru pentru tine în acest moment.Mercur retrograd va aduce la suprafață greșeli sau regrete mai vechi. Nu merită să suferi pentru ce a fost. Privește înainte cu încredere.

Continuarea, pe unica.ro